Om oss

Från Språkpunkten till EduPlanet 

Allt började under namnet Språkpunkten i Stockholm redan 1982, vilket idag gjort oss till en av de äldsta och största inom utlandsstudier. På hösten 2017 bytte vi namn till EduPlanet. Precis som tidigare är vi samma företag, med samma skolor, personal, ägare och stora engagemang, men nu med ett mer passande namn. Samtidigt som namnbytet passade vi också på att komma ut med en helt ny hemsida som vi hoppas att du tycker om.

Vi är väldigt stolta över att sedan starten ha hjälpt så många svenskar att kunna åka utomlands och studera, eller t ex att bara göra något extra givande på sin utlandsresa genom en språkresa. Ända sedan starten i ett litet, trångt kontor på en bakgata i Stockholm till våra nuvarande lokaler i studentstaden Uppsala har vi brunnit för samma sak - att ge alla oavsett ålder, bakgrund eller behov chansen att studera utomlands. 

Vi hjälper dig hitta rätt 

Vill du studera utomlands guidar vi dig rätt. EduPlanet är svensk representant för mer än 300 utländska språkskolor, college och universitet i ett 40-tal länder i hela världen. Vi ser till att du får rätt utbildning eller språkkurs, på rätt ort och på rätt skola. Vi lägger inte på extra avgifter eller pålägg, du betalar bara för skolans kostnader. Tryggt och enkelt!

Det vi står för

EduPlanet står för glädjen att resa, uppleva, och lära - vi vet att en språkresa eller utbildning utomlands är ett minne för livet som kanske förändrar mer än du tror. Vi brinner för att ge alla chansen att upptäcka både sig själva och världen, och uppleva nya kulturer, kunskaper, och människor. Det är mycket att fundera och tänka på när man skall planera för en resa eller utbildning, därför vill vi finnas där för dig hela vägen så att allt blir som du tänkt dig. 

- Största utbudet

Få precis det du vill ha i ett av Sveriges bredaste utbud. Vi vill lära känna dig och dina förutsättningar för att ge dig exakt det du söker. Hos oss hittar du bara internationella skolor av bra och erkänd kvalitet. Köp inte grisen i säcken, utan låt oss guida dig genom utbildningsdjungeln! Vi samarbetar med fler än 300 skolor belägna i allt från undangömda pärlor till stora metropoler.

- Bästa hjälpen

Vi bryr oss om dig hela vägen från början till slut. Hos oss är du inte en i mängden! Med EduPlanet får du förutom personlig, engagerad service också hjälp med allt som rör CSN, alla praktiska bestyr runt din resa eller utbildning, och kanske viktigast av allt omsorgsfull och ärlig studierådgivning.

- Lägsta priserna

Tydlig prissättning utan dolda avgifter. Vår långa erfarenhet och kunskap ger dig oslagbara priser på utbildningar över hela världen, och många gånger till och med lägre än skolornas egna. Vårt mål är att du skall få samma pris som om du ansökt eller bokat direkt med skolan - men om du mot förmodan skulle få ett bättre pris någon annanstans matchar vi det gärna med vår Lägsta Prisgaranti. Kvalitet måste inte vara dyrt!

EduPlanets Lägsta prisgaranti

Du kan sluta leta nu! Vår ambition är att alltid ha låga priser. Om du mot förmodan skulle hitta samma kurs eller utbildning till ett lägre pris någon annanstans garanterar vi att du får det lägsta priset av oss. Kontakta oss i sådana fall, hittills har ingen hört av sig...

 

Här är vi

Linneá

Linnéa
Studierådgivare
Skype: linnea_eduplanet
Email: linnea@eduplanet.se
Språkresor: engelska, spanska College & Universitet: USA

 

Clara

Clara
Studierådgivare
Skype: clara_eduplanet
Email: clara@eduplanet.se
Språkresor: franska, italienska, tyska, japanska, koreanska, kinesiska mm College & Universitet: Design & Fashion

 


Jonas
Studierådgivare
Skype: jonas_eduplanet
Email: jonas@eduplanet.se
College & Universitet: Australien, Storbritannien, Spanien, Tyskland, Schweiz, Film, Musik, Business mm

 


Daniella
Studierådgivare
Skype: daniella_eduplanet
Email: daniella@eduplanet.se
College & Universitet: Medicinstudier

 

kontakta johan

Johan
Kontors- & personalchef
Skype: johan_eduplanet
Email: johan@eduplanet.se
Språkresor: italienska, tyska, engelska College & Universitet: Medicinstudier

 

kontakta henrik

Henrik
Ekonomi- & marknadschef
Skype: henrik_eduplanet
Email: henrik@eduplanet.se
Språkresor: franska, spanska College & Universitet: Business
Grupp- och Studieresor

 

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala

logo sprak

Vi byter namn till EduPlanet!

Samma företag, skolor, personal och stora engagemang som tidigare, men nu med ett mer passande namn och ny hemsida!
Hemsidan är under uppbyggnad och vi ber om ursäkt om allt inte är komplett, men vi jobbar på det.

Välkomna till EduPlanet!