Välkommen till studentbloggarna!

Häng med våra studenter världen över

Här kan du läsa bloggar av både nuvarande och gamla studenter. Vill du att din blogg skall synas här? Hör av dig till oss!
Läs också vår egen blogg StuderaUtomlandsBloggen!! En blogg för dig som vill veta mer om utlandsstudier och hur det är att studera utomlands vid college, universitet och språkskolor runt om i världen. Här finns mycket smarta tips, råd och inlägg som kan vara intressanta för dig som funderar på att jobba eller praktisera utomlands, och också för dig som älskar att resa och uppleva andra kulturer! Då och då har vi även tävlingar med chans att vinna allt från biobiljetter till gratis språkkurser!

Våra studentbloggare

Johanna, Centre of English Studies, Dublin

>> mycupofirishtea.forme.se "I april börjar mitt livs hittills största äventyr, jag drar till Irland i två månader. Jag ska plugga engelska och bara ha det kul är det tänkt. Jag ska försöka blogga mig igenom min resa och jag har som mål att göra ett par "videobloggar" också!"

Lina, Riga Stradins University, Lettland

>> linasirag.forme.se "Jag heter Lina är 19 år gammal och började mina studier på läkarprogrammet i Riga våren 2016. I denna bloggen kommer jag skriva om livet som universitetsstudent i en av Europas huvudstäder och lite annat roligt."

Matilda, Santa Barbara City College, USA

>> nouw.com/annamatildas "Hej! Matilda heter jag, en 97a som vanligtvis glider runt i Norrköpingstrakterna men som just nu pluggar på Santa Barbara City College i Kalifornien. Har du några frågor eller om det är något du är extra nyfiken på är det bara att slänga iväg en kommentar. Kram!"

Sandra, Accord, Paris

>> eeemmme.blogg.se Emelie är elitgymnasten som låter livet ständigt ta henne till nya platser. Läs mer om en musikal-älskande norrländskans liv i vackra Paris här!

Terese, Riga Stradins University, Lettland

>> inriga.blogg.se Terese påbörjade sina medicinstudier på Riga Stradins University HT12. Följ hennes blogg "IN RIGA" där hon delar med sig av upplevelser från studierna och livet i Riga. Läsarna får gärna ställa frågor!

Josefine & Hugo, San José State University, USA

>> josefinochhugo.blogg.se Josefine & Hugo läste en Study Abroad-termin som del av sin ingenjörsutbildning i vid Linköpings universitet. Här kan du läsa om deras livs äventyr i hjärtat av soliga Kalifornien!

Caroline, Foothill College, USA

Caroline bloggar från Foothill College i Kalifornien där hon kommer läsa fristående kurser under ett år. Följ med henne på dansuppvisningar och utflykter runt omkring Silicon Valley!
>> www.nouw.com/valentineskid

Ida, Riga Stradins University, Lettland

>> www.nouw.com/medicineinriga Ida började plugga i Riga hösten 2017 och topptrivdes på en gång. Läs om hennes väg till läkardrömmen!

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala

logo sprak

Vi byter namn till EduPlanet!

Samma företag, skolor, personal och stora engagemang som tidigare, men nu med ett mer passande namn och ny hemsida!
Hemsidan är under uppbyggnad och vi ber om ursäkt om allt inte är komplett, men vi jobbar på det.

Välkomna till EduPlanet!