-->

Studera utomlands

Aktuella Erbjudanden

Aktuella Erbjudanden */?>

Erbjudanden och rabatter på våra olika skolor, missa inte chansen!

 
CES Dublin, Irland

Nu sänker vi priset på längre språkkurser! Missa inte skolan CES Dublin om du funderar på att plugga engelska på Irland! En trevlig, populär och mycket bra språkskola i den irländska huvudstaden. Vi håller alltid priserna nere på kortare såväl som längre kurser, men bokar du 8 veckor eller längre får du rejäl rabatt!

 
Institut Européen de Francais (IEF), Montpellier, Frankrike.

Kraftigt rabatterade kurspriser! EduPlanet kan nu erbjuda både korta och långa kurser på skolan Institut Européen de Francais (IEF) i Montpellier till några av Frankrikes bästa kurspriser! Passa på att boka en högkvalitetsskola till lågpris!

 
International House, Nice, Frankrike

Terminskurser till låga priser! EduPlanet erbjuder nu terminskurser på International House till ett av de lägsta priserna i Nice. Skolan har nyligen flyttat till nya och fräscha lokaler, mitt i centrala Nice, och är en väldigt omtyckt skola av våra tidigare studenter.

 
Languages Plus, Malaga, Spanien

Bra kurs- och boendepriser året om! Malaga är ett riktigt bra val av kursort om du vill åka på språkresa till Spanien! Här har du möjlighet att spendera eftermiddagarna på sköna stränder och du har nära till flera trevliga orter och charmiga byar längs solkusten! På Languages Plus hittar du några av våra mest prisvärda språkurser - året om! Boendet är också riktigt prisvärt, i synnerhet om du bokar boende i delad lägenhet med andra studenter.

 
DILIT International House, Rom, Italien

Lägre priser på språkresor i Rom! Tillsammans med vår skola (DILIT International House) i Rom har vi tagit fram mycket konkurrenskraftiga priser på språkresor i Rom. Skolan har en kommunikativ undervisningsmetod vilket ger trevliga lektioner och en snabb inlärning. Fråga oss gärna om du vill veta mer!

1612 Senast ändrad torsdag, 16 november 2017 15:43

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

 
 

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala