-->

Om oss

Vi började redan 1982 

Allt började under namnet Språkpunkten i ett litet trångt kontor i Stockholm redan 1982. Nu finns vi i stora mysiga lokaler i studentstaden Uppsala och heter sedan 2017 EduPlanet, vilket är ett mer passande namn, då vi arbetar med Utlandsstudier på College & Universitet, Språkresor och PreMed-kurser för medicinstudier utomlands. 

Vår långa erfarenhet gör oss till en av de äldsta och största inom utlandsstudier. Vi är hiskligt stolta över att hittills ha hjälpt mer än 20 000 svenskar att åka studera. Ända sedan starten har vi brunnit för samma sak - att ge alla oavsett ålder, bakgrund eller behov chansen att studera utomlands. 

Det här står vi för

EduPlanet står för glädjen att resa, uppleva, och lära - vi vet att en språkresa eller utbildning utomlands är ett minne för livet som kanske förändrar mer än du tror. Vi brinner för att ge alla chansen att upptäcka både sig själva och världen, och uppleva nya kulturer, kunskaper, och människor. Det är mycket att fundera och tänka på när man skall planera för en resa eller utbildning, därför vill vi finnas där för dig hela vägen så att allt blir som du tänkt dig. 

Här är kort vad vi gör och varför våra studenter och kursdeltagare gillar oss!

Språkresor och Utlandsstudier samlat - Vi hjälper dig hitta rätt

Först, vårt mission är att guida dig till rätt kurs eller program och rätt skola. EduPlanet är svensk representant för mer än 300 utländska språkskolor, college och universitet i ett 40-tal länder i hela världen. Sedan några år tillbaka har vi också egna unika PreMed-kurser. Oavsett behov ser vi till att du får rätt utbildning eller språkkurs, på rätt ort och på rätt skola. Vi vill lära känna dig och dina förutsättningar för att kunna ge dig exakt det du söker.

Största utbudet

Få precis det du vill ha i ett av Sveriges bredaste utbud. Vi har utbildningar och språkkurser inom i princip allt du kan studera. Det är möjligt tack vare våra samarbeten med fler än 300 skolor utomlands . Hos oss hittar du bara internationella skolor av hög och erkänd kvalitet.  

- Bästa hjälpen - Gratis!

Vi bryr oss om dig hela vägen från början till slut. Köp inte grisen i säcken, utan låt oss guida dig genom utbildningsdjungeln! Hos oss är du inte en i mängden! Med EduPlanet får du förutom personlig, engagerad service också hjälp med allt som rör CSN, alla praktiska bestyr runt din resa eller utbildning, och kanske viktigast av allt omsorgsfull och ärlig studierådgivning. Vår ansökningshjälp är gratis och vi lägger inte på extra avgifter eller pålägg, du betalar bara för skolans kostnader. Tryggt och enkelt!

- Låga priser!

Tydlig prissättning utan dolda avgifter. Vår långa erfarenhet och kunskap ger dig oslagbara priser på utbildningar över hela världen och många gånger till och med lägre än skolornas egna. Kvalitet måste inte vara dyrt! Vårt mål är alltid att du ska betala samma pris som om du ansökt eller bokat direkt med skolan - men om du mot förmodan skulle få ett bättre pris någon annanstans matchar vi det gärna med vår Lägsta Prisgaranti. 

EduPlanets Lägsta prisgaranti

Du kan sluta leta nu! Vår ambition är att alltid ha låga priser. Om du mot förmodan skulle hitta samma kurs eller utbildning till ett lägre pris någon annanstans garanterar vi att du får det lägsta priset av oss. Kontakta oss i sådana fall, hittills har ingen hört av sig...

 

Här är vi

Linneá

Linnéa
Studierådgivare
Skype: linnea_eduplanet
Email: linnea@eduplanet.se
Språkresor: engelska, spanska College & Universitet: USA

 

Clara

Clara
Studierådgivare
Skype: clara_eduplanet
Email: clara@eduplanet.se
Språkresor: franska, italienska, tyska, japanska, koreanska, kinesiska mm College & Universitet: Design & Fashion

 


Jonas
Studierådgivare
Skype: jonas_eduplanet
Email: jonas@eduplanet.se
College & Universitet: Australien, Storbritannien, Spanien, Tyskland, Schweiz, Film, Musik, Business mm

 


Daniella
Studierådgivare
Skype: daniella_eduplanet
Email: daniella@eduplanet.se
College & Universitet: Medicinstudier

 

kontakta johan

Johan
Kontors- & personalchef
Skype: johan_eduplanet
Email: johan@eduplanet.se
Språkresor: italienska, tyska, engelska College & Universitet: Medicinstudier

 

kontakta henrik

Henrik
Ekonomi- & marknadschef
Skype: henrik_eduplanet
Email: henrik@eduplanet.se
Språkresor: franska, spanska College & Universitet: Business
Grupp- och Studieresor

 

Esther.jpg

Dr Esther
PreMed - Lärare & Ansvarig
Skype: esther_eduplanet
Email: esther@eduplanet.se
Universitet: PreMed Courses

 

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

 
 

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala