-->

Språkresor för dig som vill studera utomlands

Om språkresor

Sedan starten 1982 har vi samlat på oss massor med kunskap om vad våra kursdeltagare vill ha och behöver. Vi är ett sammansvetsat team som dessutom själva har varit på språkresa eller studerat utomlands - vi vet hur det fungerar! En språkresa skall vara ett äventyr - men inte äventyrligt. Vår erfarenhet och vårt engagemang är din trygghet för en lyckad upplevelse. Därför kan du alltid vara säker på att du får den bästa hjälpen hela vägen, från början till slut.

Hur hjälper vi dig?

Du som bokar språkresor hos EduPlanet får hjälp med allt från att välja just den ort som passar bäst till att boka språkkurs och boende samt eventuellt annat du vill ha hjälp med. Språkresor ska vara en härlig och givande upplevelse till en låg kostnad. Därför är många avEduPlanets språkresor rabatterade till en nivå under skolans egna priser!

Vem passar våra språkresor för?

EduPlanet har språkresor som passar alla oavsett ålder, utbildning eller behov. Alla språkresor anpassas efter studentens språknivå från nybörjare till avancerad. Våra språkresor är uppdelade i olika kategorier för att du lättare ska hitta det som passar bäst;

  • Allmänna språkresor (för alla mellan 16-100 år!)
  • College & Universitet (alla skolor är godkända av CSN)
  • Företag (affärsspråk, språkresor för arbetet)
  • Lärare (språkresor för språklärare och andra lärare)
  • Ungdom (språkresor för alla upp till 17 år)
  • 50+ (språkresor för deltagare från 50 år)

Varför boka språkresan med EduPlanet?

Med över 30 år i branschen har vi all den kunskap som behövs för att veta vad våra studenter vill ha. Vi är ett sammanknutet litet team som alla själva har varit på språkresa eller studerat utomlands - vi vet hur det fungerar! Vår erfarenhet och kunskap är din trygghet för en perfekt språkresa.
En språkresa skall vara ett äventyr - men inte äventyrligt. Därför kan du alltid vara säker på att du får hjälp från oss om något oväntat händer, hela vägen från början till slut. EduPlanets Hjälp & Garanti är en trygghet för bästa möjliga upplevelse för alla våra deltagare!

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

 
 

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala