-->

Studentberättelse: Victoria i Bristol

"Travel is the only thing you buy that makes you richer”

Student: Victoria, engelskkurs i på English Language Centre Bristol

Bristol har varit underbart på alla sätt. Detta var för mig en risk jag tog precis efter studenten, jag kände mig vilsen och stressad över att jag inte visste vad jag ville göra eller studera vidare till. När jag gav mig in på detta visste jag ingenting om staden, människorna eller studierna. Hade ingen aning om hur allt skulle gå, men allt här har löst sig så naturligt, allt har varit över förväntningarna.För det första är staden helt underbar, staden är full med aktiviteter och fina utsikter, utsikter jag aldrig kommer att glömma. Staden har dessutom ett väldigt bra nattliv och människorna jag mött har varit oerhört trevliga. En fördel med Bristol är att det är nära till Sverige, både mina vänner och familj har kommit hit och hälsat på. De har alla uppskattat vistelsen, speciellt shoppingen.

Lärorika lektioner

Skolan jag går på; The English Language Centre, har varit väldigt givande och lärarna stöttar en till 100 %. Skolan här har inte varit jobbigt att gå till, tvärtom så har jag sett fram emot att gå till skolan varje dag. Lektionerna har varit lärorika på ett roligt sätt, lärarna har alla varit väldigt bra då de inte bara lär ut utan också delar med sig av sina äventyr. Min utveckling av engelskan har förbättrats otroligt mycket. Innan behövde jag översätta allt jag ville få sagt men idag sker allting automatiskt, känner mig mycket tryggare med språket.

Massa nya vänner

Om du är ute efter att träffa nya intressanta vänner för livet är detta ett perfekt tillfälle. Det är som om man får en ny stor familj, man äter måltider tillsammans, delar med sig av sina tidigare erfarenheter och upplevelser. Tillsammans skapar man nya minnen och upplever nya saker. Själv har jag fått en helt ny syn på olika kulturer inte bara den brittiska kulturen utan också många andra länders då man träffar på många andra studenter från andra länder.

Perfekt resa

Jag kände mig aldrig under denna period otrygg, då EduPlanet har varit till ett tryggt stöd. Jag har blivit bemött av dem på ett väldigt positivt sätt, de har från början till slut varit där för en, det har bara varit ett samtal bort.

Denna resa har varit perfekt, det har fått mig att hitta mig själv, gett mig frihet, minnen och vänner för livet. Jag är extremt lycklig över att just jag fick denna chans, ta den du med!

/Victoria

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

 
 

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala