-->

Studera utomlands

Studera utomlands på College & Universitet

Studera utomlands på College & Universitet */?>

För dig som vill studera utomlands på college eller universitet erbjuder Språkpunkten en mängd spännande alternativ över hela världen. Att studera utomlands är inte bara en fantastisk merit, det är dessutom en chans att lära sig mer om andra kulturer och få vänner för livet.

 

Är du intresserad av att studera utomlands? Våra engagerade studievägledare hjälper dig gärna att hitta rätt bland de olika alternativen.

Att studera utomlands är ett väldigt populärt alternativ antingen som komplement till en utbildning här i Sverige, att komma iväg och få träffa nya människor och lära sig något nytt, eller att studera en hel utbildning utomlands kan ses som en viktig merit på ett framtida CV. 

Språkpunkten samarbetar med ett stort antal väl ansedda skolor i bland annat Australien, USA och i flera länder i Europa och vi har haft många nöjda studenter på dessa skolor.

I sökmenyn till vänster kan du söka fram mer information om vårt utbud av länder och städer där du kan studera utomlands. Du kan även använda snabblänkarna till höger där vi valt ut några populära ämnen och länder. Vi hoppas att våra utbildningar och skolor inspirerar dig till att ta steget att studera utomlands!

Kontakta oss gärna och berätta vad du är intresserad av så kan vi guida dig genom utbudet. Det bästa av allt – vår service är kostnadsfri! 

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

 
 

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala