Träffa oss

Träffa EduPlanet på mässor & infodagar

EduPlanet finns på de största studentmässorna Sverige. 

Har du inte möjlighet att besöka oss vid något av mässtillfällena så går det självklart bra att boka in ett personligt möte med just din handledare på EduPlanets kontor. Ring oss på 018-55 10 20, eller skicka ett mail till oss så hjälper vi dig gärna.

Under året kommer du kunna träffa oss på ett antal mässor. Nedan finner du info om vilka städer och dagar vi kommer att dyka upp i just din stad.

Tors 22 - lör 24 November

Göteborg

Kunskap och Framtid
Den 22 - 24 november återser vi härliga Göteborg igen då Kunskap & Framtid går av stapeln i dagarna tre! Mässan äger rum på Svenska Mässan och under alla dagar kommer ni kunna träffa oss i vår monter, ställa frågor och plocka på er kataloger. Självklart kommer vi också hålla i spännande seminarier om allt från business- till medicinstudier utomlands. Missa oss inte!

Ons 28 - fre 30 November

Stockholm - Älvsjömässan

SACO-mässan
Kom och träffa oss på Stockholmsmässan i Älvsjö i månadsskiftet november! Detta är Sveriges klart största studentmässa! Du träffar oss i vår monter för att prata utlandsstudier. Vi håller även seminarier om att studera utomlands; Läkare & Tandläkarprogram, Business i Europa och USA, Musik samt studier i Kalifornien.

Tors 6 December

Malmö

SACO-mässan
Den 6:e december besöker vi Malmö för årets upplaga av SACO-mässan. Mässan äger rum i Hyllie mellan klockan 9-16. SACO är Sveriges största studentmässa och här möter du både svenska universitet och högskolor samt en hel avdelning om just utlandsstudier. Vi kommer finnas på plats i vår monter och hålla seminarier om att studera till Läkare och Tandläkare utomlands.

26 Januari 2019

Vår egen Medicin, Buisness, Musik & Språkresor-mässa i Stockholm

För femte året i rad anordnar vi EduPlanets egna utlandsstudiemässa! Vi håller till på Clarion Hotel Stockholm (vid Skanstull på Söder) mellan kl 12.00-16.00 lördagen 26/1. Under dagen kan du kunna ställa dina frågor till oss på EduPlanet, våra studenter och representanter från utvalda college och universitet. EduPlanets Utlandsstudiemässa riktar sig till dig som är intresserad av:

  • Läkare & Tandläkare
  • Musik & Performance i England & Berlin
  • Business i London, Barcelona, New York
  • Språkresor i hela världen

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

 
 

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala