Träffa oss

Träffa EduPlanet på mässor & infodagar

EduPlanet finns på mässor över hela Sverige - året runt. 

Har du inte möjlighet att besöka oss vid något av mässtillfällena så går det självklart bra att boka in ett personligt möte, med just din handledare på EduPlanets kontor. Ring oss på 018-55 10 20, eller skicka ett mail till oss så hjälper vi dig gärna.

Under året kommer du kunna träffa oss på ett antal mässor. Nedan finner du info om vilka städer och dagar vi kommer att dyka upp i just din stad.

23-25 November

Göteborg

Kunskap och Framtid
Den 23-25 november november återser vi härliga Göteborg igen då Kunskap & Framtid går av stapeln i dagarna tre! Mässan äger rum på Svenska Mässan och under alla dagar kommer ni kunna träffa oss i vår monter, ställa frågor och plocka på er kataloger. Självklart kommer vi också hålla i spännande seminarier om allt från business- till medicinstudier utomlands. Missa oss inte!

26 November-1 December

Stockholm

SACO-mässan
Kom och träffa oss på Stockholmsmässan i Älvsjö i månadsskiftet november-december! Detta är SACO-mässans sista stopp och den klart största mässan sett till antalet besökare! I dagarna två kommer vi snacka utlandsstudier och hålla flertalet intressanta seminarier om bland annat business-, musik- och medicinstudier utomlands.

6 December

Malmö

SACO-mässan
Den 6:e december besöker vi Malmö för årets upplaga av SACO-mässan. Mässan äger rum i Hyllie mellan klockan 9-18. SACO är Sveriges största studentmässa och här möter du både svenska universitet och högskolor samt en hel avdelning om just utlandsstudier. Vi kommer finnas på plats i vår monter och hålla olika seminarier under dagen. 

27 Januari 2018

Stockholm

För fjärde året i rad anordnar vi EduPlanets egna utlandsstudiemässa! Vi håller till på Clarion Hotel Sign i Stockholm mellan kl 12.00-16.00 lördagen 27/1. Under dagen kan du kunna ställa dina frågor till oss på EduPlanet, våra studenter och representanter från utvalda college och universitet. EduPlanets Utlandsstudiemässa riktar sig till dig som är intresserad av:

  • Läkare & Tandläkare
  • Musik & Performance i England & Berlin
  • Business i London, Barcelona, New York
  • Språkresor i hela världen

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala