-->

Träffa oss

Träffa EduPlanet på mässor & infodagar

EduPlanet finns på de största studentmässorna Sverige. 

Har du inte möjlighet att besöka oss vid något av mässtillfällena så går det självklart bra att boka in ett personligt möte med just din handledare på EduPlanets kontor. Ring oss på 018-55 10 20, eller skicka ett mail till oss så hjälper vi dig gärna.

Under året kommer du kunna träffa oss på ett antal mässor. Nedan finner du info om vilka städer och dagar vi kommer att dyka upp i just din stad.

26 Januari 2019

Vår egen Medicin, Business och Musik-mässa i Stockholm

För femte året i rad anordnar vi EduPlanets egna utlandsstudiemässa! Vi håller till på Clarion Hotel Stockholm (vid Skanstull på Söder) mellan kl 12.00-16.00 lördagen 26/1. Under dagen kan du kunna ställa dina frågor till oss på EduPlanet, våra studenter och representanter från utvalda college och universitet. EduPlanets Utlandsstudiemässa riktar sig till dig som är intresserad av:

  • Läkare & Tandläkare
  • Musik & Performance i England, Berlin, Dublin
  • Business i London, Barcelona, New York
  • Språkresor i hela världen
På plats finner du bl a universitet & college för 6 medicin skolor, Berkeley College i New York, Richmond university i London och Eu-Business school i Barcelona mfl. Läs mer om mässan här.

Välkomna förbi!

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

 
 

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala