-->

Studera utomlands

hett & nytt

hett & nytt (10)

Är du sugen på att läsa italienska i sommar? Ta chansen att upptäck den vackra och mosaikprydda orten Ravenna! En undangömd liten pärla i närheten av Bologna. Vår erfarna partnerskola Scoula Palazzo Malvisi erbjuder nu alla deltagare i åldern 18-26 gratis registreringsavgift, värde 750 kr! Detta gäller för alla språkresor som påbörjas mellan perioden 17 juni - 6 september 2019.

Rabatten dras av automatiskt när du bokar via hemsida eller telefon.

 

 

 

fredag, 17 november 2017 20:10

Boka-tidigt-rabatt på språkresa till Cannes eller Antibes!

Skynda fynda! Om du bokar en ungdomskurs i Cannes eller Antibes* på vår populära skola CIA med boende på campus/residens (ej värdfamilj) innan den 8/3 2019 så drar vi av 500 kr per kursvecka! Det blir ett fantastiskt och svårslaget pris som inkluderar det mesta...Kontakta EduPlanet redan idag för mera information om rabatten, skolorna och hur du bokar din plats. Mejla eller ring oss på 018-551020.

På EduPlanets välkända partnerskola Centre International D'Antibes (CIA) kan du som är mellan 14-17 år välja att spendera några härliga sommarveckor. Antingen i det charmiga i Antibes eller i det glammiga Cannes - skolan har nämligen campus på båda orter!

*Ungdomskursen i Antibes måste påbörjas under perioden 1/7-25/8 2018 för att rabatten ska gälla. Ange kod JP18 vid bokning.

Under hela 2019 kan du boka en språkresa till det spännande och soliga Darwin i Australien med upp till hela 40% rabatt på kurspriset!

Det är den välkända skolan International House som just nu erbjuder denna suveräna kampanj, där du kan fynda en språkkurs till ett riktigt kanonpris. Darwin är en undangömd lite pärla belägen i norra delen av landet, i Northern Territory. 

Erbjudanet gäller skolans Semi-intensive course med 20 lektionstimmar per vecka. Ska du söka studiemedel från CSN så täcker ersättningen hela kurskostnaden och du får därmed mer pengar över att klara dig på under perioden du studerar just här. Även levnadskostnaderna i Darwin är betydligt lägre än i t.ex. Sydney och Brisbane.

Läs gärna mer om International House på vår hemsida och kontakta Clara eller Johan på EduPlanet på telefon 018-55 10 20 redan idag eller mejla till oss!

Stipendiefinansierade kurser för språklärare ger nya idéer till undervisningen. Dessa språkkurser ges utvalda datum varje år på spännade platser i bland annat England, Frankrike och Spanien.

Läs mer om våra språkkurser för lärare på hemsidan.

Nu har vi plockat bort våran anmälningsavgift för att söka till flera college i USA med EduPlanet. Vår hjälp att ansöka är helt kostnadsfri. Du ser nu hur mycket det kostar på varje skolsida. Mer college-liv åt folket!

måndag, 21 augusti 2017 14:38

Plugga till läkare i solsäkra Cypern!

St Georges University of London i samarbete med University of Nicosias medicinska fakultet erbjuder förutom toppmoderna lokaler och den senaste utrustningen två olika program för läkare, en vanlig 6-årig och en 4-årig för de som har en akademisk examen sedan tidigare. Den senare drivs i samarbete med det prestigefyllda St George's University of London.

Framför allt på den 4-åriga utbildningen använder de sig i hög grad av PBL (ProblemBaserat Lärande) som undervisningsmetod, något vi har märkt brukar uppskattas av de studenter som väljer att läsa till läkare utomlands.

För att bli antagen genom betyg krävs relativt hög betygsnivå, minst B i biologi och ett annat ämne av matte, fysik och kemi. Universitetet kräver också ett separat test i engelska (tex IELTS) med bra resultat. Det är relativt hög studieavgift, men levnadskostnaden är mycket lägre än i Sverige.

Håll utkik på vår sida framöver för mer information om University of Nicosia!

Du kan också höra av dig till oss på medicin@eduplanet.se om du vill veta mer redan nu.

lördag, 19 augusti 2017 15:14

Läs en Bachelor eller Master inom Business på prisvärda college, vissa med möjlighet till fina stipendier och stor chans till jobb efter examen! Vi kan varmt rekommendera populära Berkely College och även Pace University i den livliga metropolen New York.

Se gärna på vår hemsida vilka college och universitet inom Business vi kan erbjuda för just dig!

Early bird rabatt till alla musikälskare!

Ansök till någon av BIMM´s music college i Tyskland senast 31/3 2019 och du får 10% rabatt på kursavgiften första läsåret.

BIMM i Tyskland har campus i Berlin och Hamburg med utbildningar inom t.ex. Songwriting, Music Business och Music Production. Läs gärna mer om dessa skolor och program på vår hemsida. EduPlanet hjälper dig helt kostnadsfritt med hjälp kring ansökan, frågor om CSN och BIMM´s olika utbildningar i Tyskland eller Storbritannien.

Vi ser framemot Din ansökan!

EduPlanets unika PreMed-kurser Online med klass

Ge dig en riktig chans att komma in på läkar-, tandläkar- eller veterinärprogrammet!
 
Vi har unika PreMed-kurser som har marknadens bästa priser och håller högsta internationella klass. Våra PreMed-kurser är unika bl a då de ges online live i realtid, dvs undervisningen sker interaktivt med alla deltagare och läraren närvarande från sina datorer. Dessutom spelas alla lektioner in och finns tillgängligt online för repetition! Lektionerna är aktiva där du som deltagare undervisas på engelska av en erfaren lärare. Fokus ligger på att förbereda dig på medicinuniversitetens entrétester.

Vi har mycket gott resultat av våra PreMedkurser, de allra flesta kommer in på sina medicin-utbildningar efter avklarad kurs!
 
Fullständig info hittar du på vår sida online-premed.
söndag, 20 augusti 2017 00:23

Erbjudanden och rabatter på våra olika skolor, missa inte chansen!

 
CES Dublin, Irland

Nu sänker vi priset på längre språkkurser! Missa inte skolan CES Dublin om du funderar på att plugga engelska på Irland! En trevlig, populär och mycket bra språkskola i den irländska huvudstaden. Vi håller alltid priserna nere på kortare såväl som längre kurser, men bokar du 8 veckor eller längre får du rejäl rabatt!

 
Institut Européen de Francais (IEF), Montpellier, Frankrike.

Kraftigt rabatterade kurspriser! EduPlanet kan nu erbjuda både korta och långa kurser på skolan Institut Européen de Francais (IEF) i Montpellier till några av Frankrikes bästa kurspriser! Passa på att boka en högkvalitetsskola till lågpris!

 
International House, Nice, Frankrike

Terminskurser till låga priser! EduPlanet erbjuder nu terminskurser på International House till ett av de lägsta priserna i Nice. Skolan har nyligen flyttat till nya och fräscha lokaler, mitt i centrala Nice, och är en väldigt omtyckt skola av våra tidigare studenter.

 
Languages Plus, Malaga, Spanien

Bra kurs- och boendepriser året om! Malaga är ett riktigt bra val av kursort om du vill åka på språkresa till Spanien! Här har du möjlighet att spendera eftermiddagarna på sköna stränder och du har nära till flera trevliga orter och charmiga byar längs solkusten! På Languages Plus hittar du några av våra mest prisvärda språkurser - året om! Boendet är också riktigt prisvärt, i synnerhet om du bokar boende i delad lägenhet med andra studenter.

 
DILIT International House, Rom, Italien

Lägre priser på språkresor i Rom! Tillsammans med vår skola (DILIT International House) i Rom har vi tagit fram mycket konkurrenskraftiga priser på språkresor i Rom. Skolan har en kommunikativ undervisningsmetod vilket ger trevliga lektioner och en snabb inlärning. Fråga oss gärna om du vill veta mer!

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

 
 

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala