-->

Våra Språkresor

EduPlanet - Studera utomlands på Spåkresor

Våra språkresor vänder sig till dig som vill läsa en språkkurs utomlands på en internationellt etablerad språkskola med kurskamrater från hela världen, och inte bara svenskar! Språkkurserna finns från en vecka upp till ett läsår, du väljer längden och intensiteten själv. I denna kategori hittar du alltså också språkkurser för dig som vill läsa intensivt, dvs fler lektioner under kortare tid för snabbare inlärning.
 

Sök bland mer än 200 språkskolor över hela världen med eller utan studiemedel från CSN

EduPlanet startade redan 1982 och är idag representant för mer än 200 internationella språkskolor i hela världen. Vi hjälper svenskar att läsa språk på dessa skolor utan pristillägg eller konstiga avgifter. Många studenter finansierar kurserna med studiemedel från CSN, andra betalar själva och vissa genom sin arbetsgivare. 

Kurserna vänder sig till alla olika kategorier, från unga till seniorer. Läs här nedan om de olika kurstyperna. Oavsett om du är ungdom eller äldre, helt nybörjare eller mycket duktig finns det alltid en nivå för dig. För vuxna startar kurserna året runt! Som deltagare läser du i en mindre klass med deltagare från hela världen där all undervisning sker på det aktuella språket. Om du vill slippa hamna bland svenskar har du hittat rätt! Våra skolor är välrenommerade internationella språkskolor med stor erfarenhet av att lära ut språket för alla behov. 

 Kom direkt till resultatlistan.

 

Studentberättelser

"allt har varit över förväntningarna!"

Bristol har varit underbart på alla sätt. Detta var för mig en risk jag tog precis efter studenten, jag kände mig vilsen och stressad över att jag inte visste vad jag ville göra eller studera vidare till. När jag gav mig in på detta visste jag ingenting om staden, människorna eller studierna. Hade ingen aning om hur allt skulle gå, men allt här har löst sig så naturligt, allt har varit över förväntningarna.

För det första är staden helt underbar, staden är full med aktiviteter och fina utsikter, utsikter jag aldrig kommer att glömma. Staden har dessutom ett väldigt bra nattliv och människorna jag mött har varit oerhört trevliga. En fördel med Bristol är att det är nära till Sverige.

Victoria, engelskkurs i Bristol Läs mer om Victorias tid i Bristol här

"Jag är helt förälskad i Sevilla. Det bästa jag gjort i mitt liv hittills!"

Jag är helt förälskad i Sevilla. Det bästa jag gjort i mitt liv hittills! Förutom att jag är ett språk rikare, har jag haft så fruktansvärt roligt! Mycket bra aktiviteter som skolan ordnar! Varje dag fanns det något vi kunde göra; besöka monument, museer, äta tapas tillsammans, möta intercambios, se på film, gå på flamenco. Det fanns alltid MINST en aktivitet per dag, och på helgerna anordnade de alltid resor, större eller mindre. Ibland bara till en stad eller by som fanns i närheten, ibland till städer längre bort i Andalucien, ibland till och med till Marocko.

Fanny 21 år, 13 veckor i Sevilla

"Mitt liv i Spanien är verkligen annorlunda..."

Första dagen när jag anlände till skolan så märkte jag direkt att det var en väldigt familjär stämning på skolan. Jag kände mig välkomnad och omhändertagen, jag visste på en gång att jag hamnat i goda händer. Det här kommer banne mig att bli en kanonupplevelse. Såhär med facit i hand kan jag inte annat än att säga att det har varit över mina förväntningar.
Skolan är liten, när jag kom var vi runt 30 elever, så här mot slutet har vi varit runt 10. Men det tycker jag bara är positivt, lärarnas och Alejandros (rektorn) gemenskap har smittat av sig på mig och alla andra, vi är verkligen som en familj. Varje fredagkväll går vi ut tillsammans hela skolan och slår klackarna i taget, det är alltid lika roligt! Lärarna och den övriga personalen är verkligen professionella; På dagarna är de våra lärare och inget annat, men på kvällarna är de våra kompisar som vi har tequila-race med...

Mikaela, spanskkurs på SIC i Cadìz, Spanien Läs mer om Mikaelas tid i Cadìz här

"Engelska, min största rädsla..."

Engelska. Min största rädsla. Kanske inte engelskan i sig utan mer den där känslan av att känna sig underlägsen - att missta hela sin personlighet och att inte blir förstådd. Att inte våga för att man är rädd för skammen i att inte kunna. Jag har varit rädd för den känslan så länge som jag kan minnas och jag har alltid vetat att jag någon dag var tvungen att ta itu med det så när studenten kom insåg jag plötsligt att tiden var inne. Det var dags att övervinna min rädsla för engelskan...

Sofia, engelskkurs i BristolLäs mer om Sofias tid i Bristol här


Linnea

Fråga Linnéa!

Skype: linnea_eduplanet 
Mejl: linnea@eduplanet.se
Telefon: 018-55 10 20


Clara

Fråga Clara!

Skype: clara_eduplanet 
Mejl: clara@eduplanet.se
Telefon: 018-55 10 20

Varför ska jag åka på språkresa?

Du vill lära dig ett nytt språk eller förbättra dina språkkunskaper på plats i det aktuella språkets hemlandet och i dess rätta miljö. Antingen vill du samtidigt som språkstudierna ha tid för andra aktiviteter eller så vill du läsa mer intensivt för snabb inlärning. Många av våra deltagare kombinerar detta med sin semester. Valet är ditt!

Våra språkresor - för vem

Allmänna & Student

Dessa kurser vänder till dig som rent allmänt vill förbättra dig i ett språk eller lära dig ett nytt. De flesta kurserna är för dig som är vuxen, dvs 18 år och äldre. Om du vill söka studiemedel från CSN för dina språkstudier är detta rätt kurstyp. Läs mer här.

Arbetet

Behovet av flerspråkiga personer i den professionella världen ökar ständigt. Vi erbjuder en mängd mycket prisvärda intensiva, korta kurser för dig i arbetslivet. Läs mer här.

50+

Mogen ålder innebär inte att du inte kan åka på språkresa! Passa på att kombinera en språkkurs med spännande aktiviteter tillsammans med jämnåriga. För många är detta aktiv semester. Läs mer här.

Ungdom

En sommarkurs utomlands är ett perfekt semesteralternativ för dig som är ung, och ger dig både språkinlärning, nya vänner från andra länder, och minnen för livet. Allt seriöst paketerat med kurs, boende, mat och roliga aktiviteter och inte minst tryggt! Läs mer här.

Lärare

Lärarkurser ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med lärarkollegor från andra länder. Låt dig inspireras till nya tankesätt och tekniker! Månag av våra lärarkurser kan finansieras 100 % med stipendium. Läs mer här.

Studieresor & Gruppresor

Vi har tillsammans med noggrant utvalda språkskolor och arrangörer i Europa tagit fram unika studierespaket för svenska skolor med elevgrupper. Vi kan erbjuda er prisvärda paket på grupper från fem studenter och uppåt där allt är paketerat och klart. Kontakta en av våra studieresexperter om du vill få ett förslag och offert på en gruppresa för er skola eller klass. 

 
Vi hittade 187 utbildningar

Sida 2 av 2

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

 
 

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala