-->

Språkresor för arbetet

EduPlanets språkkurser för företag ger Dig intensiv språkträning på plats i språkets naturliga miljö, dvs alla våra kurser hålls utomlands där språkets talas både i och utanför klassrummet! Våra språkskolor kan erbjuda många färdiga kurspaket, men också skräddarsy språkkurser för dina specifika behov. Så väl för enskilda privatpersoner, som för hela företag. Vi har ett stort utbud, lång erfarenhet och många möjligheter - för alla behov och budgetar!

Behovet av att kunna tala andra språk ökar, och vad kan då vara bättre än att lära sig språket i landet där det talas? EduPlanet erbjuder ett brett urval av intensivkurser inom affärsspråk på våra internationella språkskolor utomlands. I en internationell miljö ökar intensiteten och du ges möjlighet att praktisera språket under och utanför lektionstid.

 Kom direkt till resultatlistan.

 

Studentberättelser

"allt har varit över förväntningarna!"

Bristol har varit underbart på alla sätt. Detta var för mig en risk jag tog precis efter studenten, jag kände mig vilsen och stressad över att jag inte visste vad jag ville göra eller studera vidare till. När jag gav mig in på detta visste jag ingenting om staden, människorna eller studierna. Hade ingen aning om hur allt skulle gå, men allt här har löst sig så naturligt, allt har varit över förväntningarna.

För det första är staden helt underbar, staden är full med aktiviteter och fina utsikter, utsikter jag aldrig kommer att glömma. Staden har dessutom ett väldigt bra nattliv och människorna jag mött har varit oerhört trevliga. En fördel med Bristol är att det är nära till Sverige.

Victoria, engelskkurs i Bristol Läs mer om Victorias tid i Bristol här

"Jag är helt förälskad i Sevilla. Det bästa jag gjort i mitt liv hittills!"

Jag är helt förälskad i Sevilla. Det bästa jag gjort i mitt liv hittills! Förutom att jag är ett språk rikare, har jag haft så fruktansvärt roligt! Mycket bra aktiviteter som skolan ordnar! Varje dag fanns det något vi kunde göra; besöka monument, museer, äta tapas tillsammans, möta intercambios, se på film, gå på flamenco. Det fanns alltid MINST en aktivitet per dag, och på helgerna anordnade de alltid resor, större eller mindre. Ibland bara till en stad eller by som fanns i närheten, ibland till städer längre bort i Andalucien, ibland till och med till Marocko.

Fanny 21 år, 13 veckor i Sevilla

"Mitt liv i Spanien är verkligen annorlunda..."

Första dagen när jag anlände till skolan så märkte jag direkt att det var en väldigt familjär stämning på skolan. Jag kände mig välkomnad och omhändertagen, jag visste på en gång att jag hamnat i goda händer. Det här kommer banne mig att bli en kanonupplevelse. Såhär med facit i hand kan jag inte annat än att säga att det har varit över mina förväntningar.
Skolan är liten, när jag kom var vi runt 30 elever, så här mot slutet har vi varit runt 10. Men det tycker jag bara är positivt, lärarnas och Alejandros (rektorn) gemenskap har smittat av sig på mig och alla andra, vi är verkligen som en familj. Varje fredagkväll går vi ut tillsammans hela skolan och slår klackarna i taget, det är alltid lika roligt! Lärarna och den övriga personalen är verkligen professionella; På dagarna är de våra lärare och inget annat, men på kvällarna är de våra kompisar som vi har tequila-race med...

Mikaela, spanskkurs på SIC i Cadìz, Spanien Läs mer om Mikaelas tid i Cadìz här

"Engelska, min största rädsla..."

Engelska. Min största rädsla. Kanske inte engelskan i sig utan mer den där känslan av att känna sig underlägsen - att missta hela sin personlighet och att inte blir förstådd. Att inte våga för att man är rädd för skammen i att inte kunna. Jag har varit rädd för den känslan så länge som jag kan minnas och jag har alltid vetat att jag någon dag var tvungen att ta itu med det så när studenten kom insåg jag plötsligt att tiden var inne. Det var dags att övervinna min rädsla för engelskan...

Sofia, engelskkurs i BristolLäs mer om Sofias tid i Bristol här


Linnea

Fråga Linnéa!

Skype: linnea_eduplanet 
Mejl: linnea@eduplanet.se
Telefon: 018-55 10 20


Clara

Fråga Clara!

Skype: clara_eduplanet 
Mejl: clara@eduplanet.se
Telefon: 018-55 10 20

 

Intensiva kurser i internationell miljö

Våra kurser inom affärsspråk är vanligtvis 1 - 4 veckor långa och är speciellt framtagna för dig som söker intensiv språkträning på kort tid, i språkets naturliga miljö. Sannolikt har du i ditt arbete kontakt med personer i andra länder på andra språk och känner behov av att kunna kommunicera bättre med dem. Kurserna är anpassade för dig som har behov av att förbättra eller fräscha upp dina allmänna språkkunskaper eller ditt affärsspråk. Antalet deltagare i grupperna är få för att ge så mycket tid till varje deltagare som möjligt, och det finns alltid olika språknivåer beroende på förkunskaper. Grupperna sätts samman med deltagare från andra länder i internationella klasser.

För mig?

Du har kanske läst språket tidigare men inte använt det på länge, och känner att dina kunskaper är begränsade. Du vill på kort tid utveckla och förbättra dina språkkunskaper i en internationell miljö genom undervisning i skolan och vistelse i en omgivning där språket talas. Du kan finansiera kursen privat, eller genom din arbetsgivare.

Kursinnehåll

Välj mellan undervisning i grupp där du får kontakt och utbyte med andra deltagare eller privatundervisning där undervisningen är upplagd helt enligt dina önskemål och behov av språkträning. Kursinnehållet kan variera något mellan de olika skolorna och språken men grundtanken är att ge dig som kursdeltagare möjligheten att utveckla och förbättra dina språkkunskaper inom språkets alla moment, samt få inspiration och nya idéer att använda i arbetslivet.

  • Vokabulär och uttryck
  • Presentationer
  • Förhandlingar
  • Skriftlig framställan
  • Möten
  • Muntliga framföranden

Populära länder

 
Vi hittade 7 utbildningar

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

 
 

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala