EduPlanets Studerandeförsäkring

för utlandsstudier

Heltäckande skydd från 17:- per dag!

Vi på EduPlanet är glada att kunna erbjuda vår egen Studerandeförsäkring som är en av marknadens bästa reseförsäkringar för just dig som ska studera utomlands. EduPlanets Studerandeförsäkring är en reseförsäkring som är speciellt framtagen för just dina behov som studerande.

Genom Försäkringskassan har du som svensk medborgare ett visst grundskydd vid utlandsvistelser främst inom EU-länderna, framför allt vid akut sjukvårdsbehov. Då Försäkringskassan dock bara ger dig ett begränsat grundskydd vid framförallt sjukdomsbehov och inte heller t ex vid stöld, olycksfall, anhörigs sjukdom mm bör du innan du reser teckna en reseförsäkring för studerande. Det kräver också de olika ländernas skolor för längre utbildningar. Vår studerandeförsäkring uppfyller alla dessa krav och är extremt omfattande.

Vår studerandeförsäkring kan tecknas för 1 dag upp till 1 helt år

Försäkringen tecknas per dag, så du som skall iväg en kortare tid betalar med andra ord inte för mer försäkringsdagar än du faktiskt behöver! Viktigt att tänka på är att du bör vara försäkrad från första dagen du är i landet. Du kan inte heller teckna försäkringen när du redan är på plats, utan den måste tecknas från Sverige.

Så tecknar du försäkringen

Det är enkelt att teckna vår studerandeförsäkring. Om du vill teckna försäkringen gör du så här:

Kontakta oss per telefon 018 – 55 10 20 eller maila oss på info@eduplanet.se och beställ försäkringen. Ange vilken period du önskat teckna. Vi mailar dig då en faktura på kostnaden som du sedan betalar till vårt bankgiro. På inbetalningen anger du då period och ditt namn.

Mer info om försäkringen

Det finns flera fördelar med vår försäkring jämfört med den CSN erbjuder och andra försäkringar. Vill du veta mer om EduPlanet Studerandeförsäkring? Kontakta oss på info@eduplanet.se eller ring 018 – 55 10 20.

Priser för studier inom Europa

Startavgift: 226 kr
Per dag: 17,20 kr
Prisexempel
6 mån: 3 252 kr
12 mån: 6 504 kr

Priser för studier utanför Europa

Startavgift: 235 kr
Per dag: 29,12 kr
Paketpriser
6 mån: 5 430 kr
12 mån: 10 860 kr

Priser för studier i USA

Startavgift: 326 kr
Per dag: 46,59 kr
Paketpriser
6 mån 8 666 kr
12 mån: 17 332 kr

Fördelar med vår studerandeförsäkring:

Ett av de bästa skydden
Ingen självrisk & hjälp på plats

Larmcentral 24h7
Kostnadsfritt läkarbesök

Studiemedelsberättigat
Konkurrenskraftigt pris