College & Universitet

Webinars för

att studera medicin utomlands

Webinars för att studera till läkare, tandläkare och veterinär utomlands

Vill du läsa till läkare, tandläkare eller veterinär utomlands och vill lyssna på en snabbgenomgång om hur det funkar? Klicka på länken nedan för att be att få en inbjudan till nästa webinar.

En timmes snabbgenomgång varje vecka

Vi försöker hålla webinars om medicinstudier utomlands flera gånger varje månad på sen eftermiddagar, från ca kl 17.00, och tar då upp de flesta aspekter av att söka till och studera på våra medicinska universitet. Vår studievägledare för medicinstudier utomlands går igenom det viktigaste och vanligaste frågorna. Ofta har vi någon av våra studenter, som är ute i världen och har studerat medicin ett par år, som gästberättare. Under ett webinar går vi ofta igenom:

  • Utländska medicinuniversitet 
  • Studentliv som medicinstudent
  • Antagningskrav och antagningsmöjligheter 
  • Antagningsprocess; betyg, antagningsprov, dokument mm
  • Studiemedel och budget
  • Arbete efter examen

Bara lyssna eller ställ frågor om du vill

Som deltagare i webinariet kan du antingen anonymt och bara passivt lyssna på det eller aktivt vara med och ställa frågor direkt till oss via chatten eller genom att prata med oss.

Inbjudan att för att få tillgång till webinariet

Maila oss på denna mail för att få en inbjudan till webinariet – medicin@eduplanet.se. Du kan också maila till oss för att få tillgång till inspelade webinars och titta på dem 24h7!

Välkommen!