Våra studenter

Ni studenter är viktiga för oss! Därför har vi här samlat intervjuer med våra studenter och de sociala medier där ni hittar oss på. Gå gärna in och titta på våra Facebookgrupper eller få inspiration av härliga bilder och berättelser från studieupplevelser runt om i världen. Ni är också välkomna med inlägg, tips, bilder eller annat som inspirerar och visar på livet som student.

Studentintervjuer

Diya

Nicosia, Cypern
Läkare

Diya studerar till läkare på soliga Cypern, läs mer om hennes upplevelser hittills via intervjun nedan.
Studentintervju

Kerstin

Kaunas, Litauen
Veterinärstudier

Kerstin studerar till veterinär på LSMU i Kaunas, följ hennes resa genom bloggen nedan.
Kerstins Blogg

Wesam

Kaunas, Litauen
Tandläkarstudier

Wesam läser just nu till tandläkare i studentstaden Kaunas i Litauen. Ta del av hans tankar om programmet och Kaunas!
Studentintervju

Izabella

Rom, Italien
Språkresa Italien

Vår student Izabella spenderade en hösttermin i den eviga staden Rom. Här kan du ta del av hennes vardag i den italienska huvudstaden.
Studentintervju

Andrea

Montpellier, Frankrike
Språkresa Frankrike

Vår student Andrea valde att söka tjänstledigt för återuppleva södra Frankrike på nytt! Läs om hennes vardag i den klassiska men aldrig tråkiga universitetsstaden Montpellier.
Studentintervju

Lovisa

Bilbao, Spanien
Språkresa Spanien

Vi frågade vår student Lovisa om hennes språkresa i baskiska Bilbao. Läs gärna om hennes upplevelse på den mysiga lilla skolan Instituto Hemingway.
Studentintervju

Hedda

Barcelona, Spanien
Management

Läs mer om Heddas tid i det myllrande Barcelona och hennes tankar om utlandsstudier inom Management.
Studentintervju

Adam

Barcelona, Spanien
Business

Vår student Adam läser en Bachelor of Business Administration på EUBS och stortrivs. Läs gärna om hans upplevelser!
Studentintervju

Dorothea

Madrid, Spanien
Psychology

Vi bad Dorothea om lite tips och råd om hur det är att plugga till psykolog i Spanien. Läs gärna mer om det på länken nedan!
Studentintervju

Ahmed

Riga, Lettland
Läkarstudier

Fantastisk bra och rolig Youtube-kanal med EduPlanets medicinstudent. Tips, inblickar och peppande berättelser om livet som läkarstudent utomlands.
Youtubekanal

Minna

Berlin, Tyskland
Film

Minna var från början osäker, men tog chansen och har nu fått en mycket bättre bild av vad hon vill jobba med. Läs mer om hennes resa här!
Studentintervju

Följ oss på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Studentkommentarer

Våra googlerecensioner

EduPlanet AB
4.9
Baserat på 31 recensioner
powered by Google
Isabelle BörjessonIsabelle Börjesson
15:13 24 May 24
Otroligt snabb och bra hjälp på vägen till drömmen om att bli veterinär. Fått snabba svar på mail när jag känt mig vilse och tydlig information. Tack!
Manne SkogarManne Skogar
14:49 04 Apr 24
mycket hjälpsamma och trevliga! och gratis!!
Jouri RasheedJouri Rasheed
12:59 04 Apr 24
Jag kan inte nog rekommendera Eduplanet för alla som funderar på att studera utomlands. Deras team, särskilt Johanna och Johan, var otroligt hjälpsamma genom hela ansökningsprocessen. De svarade snabbt på alla frågor, samtal och mejl, vilket gjorde hela processen smidig och stressfri. Tack, Eduplanet, för att ni gjorde det möjligt!
ZaraZara
12:56 12 Oct 23
Eduplanet var väldigt hjälpsamma och pedagogiska under ansökningsprocessen för utlandsstudier. Pluspoäng då de svarar på mejl och frågor blixtsnabbt! Rekommenderar Eduplanet till alla som önskar att studera utomlands, själv skulle jag inte kunnat göra detta utan deras hjälp!
I AI A
11:09 09 Oct 23
Om du vill plugga utomlands, då rekommenderar jag starkt Eduplanet. De är väldigt hängivna, hjälpsamma och tillmötesgående. Allt för att bla ansökningsprocessen ska gå så smidigt som möjligt. Stort tack till Johan och Johanna.
Sara ASara A
13:32 06 Oct 23
Otroligt bra!! Får alltid svar snabbt vid frågor genom både mejl och telefon. Dom underlätta min ansökningsprocess något otroligt! Hade varit mycket svårare att göra en ansökan samt få svar på mina frågor om det inte vore för EduPlanet!
Ludwig JakobssonLudwig Jakobsson
11:55 06 Oct 23
Jag fick superbra hjälp genom hela min ansökan! Snabba svar via Mail och väldigt tydliga instruktioner.
sophiesophie
16:24 05 Oct 23
Rekommenderar verkligen Eduplanet. De är så hjälpsamma och snälla. Särskilt stort tack till Johanna och Johan!
Lars ErikssonLars Eriksson
08:34 05 Sep 23
Min dotters språkresa till Chester i Storbritannien blev verkligen lyckad! Värdfamiljen var jättebra och skolans ambitiösa schema med lektioner och kvälls- och helgaktiviteter gjorde resan både lärorik och minnesvärd. Stort tack till EduPlanet för att ni hjälpte oss välja rätt språkresa!
Shahm Othman AghaShahm Othman Agha
11:43 12 Jul 23
Rekommenderar sidan väldigt mycket!!Först och främst ett stort tack för Johan och Johanna på Eduplanet, väldigt hjälpsamma människor som alltid har tillförlitlig information om allt som har med universitet och göra. Jag har inte börjat mina studier än men jag rekommenderar starkt att ansöka via Eduplanet!!
Kinora ChaboKinora Chabo
19:53 03 May 23
Ett stort tack till Johanna och Johan på Eduplanet, vilka hjälpsamma människor. Är mer än nöjd med hjälpen jag fått och att de har gjort det så smidigt och enkelt med att söka in. Otroligt snabba på att besvara frågor vi mejl och Messenger och finns alltid till hands om man behöver. Kan starkt rekommendera Eduplanet, utan de hade jag nog inte sökt in!;)
Mohammed AlmosawiMohammed Almosawi
09:46 25 Nov 22
Rekomenderar starkt. Man blir bra bemöt och man får saker och ting utförligt förklarat för sig. Verkligen pålitliga och professionella i frågor som berör utlandsstudier.
Rod CarreyRod Carrey
15:23 11 May 22
Rekommenderar sidan starkt. En fantastisk, mycket professionell och oerhört hjälpsam arbetsgrupp som svarar på alla frågor man har och lite till, och dessutom med ett varmt bemötande. Eduplanet har väglett mig genom hela min ansökan till läkarprogrammet och hjälpt mig även med saker som de egentligen inte ansvarar för. Definitivt en av de bättre (om inte den bästa) sidan att ansöka till utlandsstudier genom!
RJ JorquiaRJ Jorquia
18:40 08 Apr 22
Edu planet är nog det bästa som nånsin hänt mig. Hela teamet är så otroligt duktiga och va med mig under hela ansökan. Jag gick premed kursen som Esther undervisade, hon är en otrolig lärare och rekommenderar verkligen att gå edu planets premed kurs värt varenda krona
Albert MadurellAlbert Madurell
09:30 02 Feb 21
PreMed kursen som jag läste var väldigt lärorikt, ett bra alternativ om man ska plugga till läkare utomlands. Läraren Esther kan ha varit den bästa läraren jag har haft under hela min undervisningstid. Däremot, företaget och de anställda som sköter servicedelen med frågor och hjälp för att ansöka till högskolan var värdelös. De läste inte ens klart mailen jag skickade och responsen jag fick var helt felaktig. Jag fick verkligen inte den hjälpen jag behövde, vilket är lite surt när kursen kostar så mycket pengar.
js_loader

StuderaUtomlandsbloggen

Ta del av studentberättelser och intressanta artiklar om att studera utomlands.

Läs mer på Studerautomlandsbloggen

Bara med oss:

Gratis ansökningshjälp
Vi engagerar oss

Personlig rådgivning
Studiemedelshjälp

Antagningsbedömning
Sedan 1982