Varför välja oss

Allt började under namnet Språkpunkten i ett litet trångt kontor i Stockholm redan 1982. Vi finns sedan 1995 i stora mysiga lokaler i studentstaden Uppsala och heter EduPlanet. Vi arbetar med språkresor, utlandsstudier på college och universitet och våra egna PreMed-kurser för medicinstudier utomlands.

 

 

Vår långa erfarenhet gör oss till en av de äldsta och största inom utlandsstudier. Vi är hiskligt stolta över att hittills ha hjälpt mer än 20 000 svenskar att åka utomlands och studera. Ända sedan starten har vi brunnit för samma sak – att ge alla oavsett ålder, bakgrund eller behov chansen att studera utomlands.

Det här står vi för

EduPlanet står för glädjen att resa, uppleva, och lära – vi vet att en språkresa och utbildning utomlands är ett minne för livet som kanske förändrar mer än du tror. Vi brinner för att ge alla chansen att upptäcka både sig själva och världen, uppleva nya kulturer, kunskaper och människor. Det är mycket att fundera och tänka på när man skall planera för en resa eller utbildning,. Därför vill vi finnas där för dig hela vägen så att allt blir som du tänkt dig.

Sedan starten 1982 har vi strävat efter att tydligt engagera oss i dig och dina behov. Här är det vi drivs av och det våra kunder uppskattar mest!

* Vi engagerar oss

Hos oss är du inte en i mängden! Vårt mission har ända sedan starten 1982 varit att guida dig till rätt kurs eller program, och inte minst rätt skola. Vi bryr oss om dig hela vägen från början till slut, det kommer du att känna! Med oss får du förutom personlig, engagerad hjälp också hjälp med allt som rör CSN, alla praktiska bestyr runt din resa eller utbildning och kanske viktigast av allt omsorgsfull och ärlig studievägledning. Köp inte grisen i säcken, utan låt oss visa dig vilka utbildningar och kurser som passar dig. Vi utgår från ditt behov och dina önskemål och är inte rädda för att tala om om en utbildning eller språkkurs inte passar dig – du kan känna dig trygg med oss!

* Vi har antagligen det du söker

EduPlanet är svensk representant för mer än 300 etablerade utländska språkskolor och college &  universitet i ett 40-tal länder, det är garanten för att kunna hitta rätt utbildning eller språkkurs utomlands. Att vi arbetar så brett och med både college & universitet och språkskolor gör oss unika. Vi har språkskolor för alla de stora språken och utbildningar inom de flesta ämnesområden på etablerade skolor. Sedan några år tillbaka har vi också en egen PreMed-skola med unika kurser för de som vill öka sina chanser att komma in på läkar- och veterinärutbildningar utomlands. Vi ser till att du får rätt utbildning eller språkkurs, på rätt ort och på rätt skola. Därför vill vi först lära känna dig och höra om dina förutsättningar, för att kunna visa dig vad som finns för just dig.

* Gratis Hjälp & Låga Priser

Vår studievägledning och ansökningshjälp är gratis, du betalar bara för skolans kostnader! Det gäller både för utbildningar på college & universitet och för våra språkresor. Vi har en tydlig prissättning utan dolda avgifter och lägger inte på några oväntade extra avgifter. Vår hjälp är alltså gratis, kvalitet måste inte vara dyrt! Vår långa erfarenhet och kunskap ger dig också bättre priser på utbildningar över hela världen och många gånger till och med lägre än skolornas egna priser. Vår vision är alltid att du aldrig ska betala mer än om du bokar en språkkurs eller utbildning direkt till skolan. Om du mot förmodan skulle få ett bättre pris för en språkkurs någon annanstans matchar vi det gärna det med vår Lägsta Prisgaranti, läs om den här.

Bara med oss:

Gratis ansökningshjälp
Vi engagerar oss

Lägsta Prisgaranti
Personlig studievägledning

Språkresor och College & Universitet
Svenskt & grundat 1982