College & Universitet

Få hjälp med att välja

rätt universitet för att studera till läkare, tandläkare eller veterinär utomlands

Vi hjälper dig med en antagningsbedömning

Det finns många universitet att välja bland om du vill studera till läkare, tandläkare eller veterinär utomlands. Vi har medvetet ett stort antal universitet att välja bland för att kunna erbjuda alternativ som passar olika sökandes specifika förutsättningar, såsom lägre eller högre gymnasiebetyg och inga, låga eller goda förkunskaper inom de naturvetenskapliga ämnen.

Till vissa av våra universitet måste man som sökande inte ha läst naturvetenskapligt program på gymnasiet. För att passa det kan man på vissa av våra universitet ansöka via betyg och andra via antagningsprov, och i något fall via båda sätten.

Det är inte lätt att veta vilket som passar dig och dina förutsättningar bäst och inte minst vilket universitet som du kommer in på. Därför hjälper vi dig med att göra en antagningsbedömning och sedan en ansökningsplan.

Studievägledning med ansökningsplan

Tillsammans med dig sätter vi ihop en ansökningsplan där vi väljer ut de universitet som passar just dig bäst. Därefter hjälper vi dig med ansökan till de valda universitetet eller universiteten.

Kontakt oss för en antagningsbedömning

Första steget för att ta fram en ansökningsplan åt dig är att göra en antagningsbedömning, dvs en genomgång av vilka universitet som du har störst chans att kunna bli antagen till. För att kunna göra det är det viktigt för oss att gå igenom din bakgrund och dina önskemål i samtal med våra studievägledare inom medicin.

Om du vill att vi gör en antagningsbedömning och sedan sätter ihop en antagningsplan är första steget att kontakta vårt medicin-team här:

Maila till:        medicin@eduplanet.se

Ring oss på:   018-551020

Tveka inte att kontakta oss, kom ihåg att vår hjälp är gratis!!

Här kan du läsa om läkar-, tandläkare- och veterinärstudier utomlands