Sprakresor

Buenos Aires

Språkresor till Buenos Aires på Expanish

Nyrenoverad i december 2021 I populära området Palermo Vanligt med längre kurser

Skolinfo:

 • Studiestöd/CSN
 • Aktivitetsprogram
 • Kafeteria
 • Fikaautomat
 • Air Condition
 • Interaktiva skrivtavlor
 • Internet Wifi
 • Rullstolsanpassat

Expanish har erbjudit spanskkurser i toppklass som en av Buenos Aires bästa skolor i över 10 år. Här erbjuds en unik upplevelse för dig som är intresserad av att läsa spanska genom att kombinera språkstudier med autentiska kulturella upplevelser!

Expanish erbjuder:

 • Ett kommunikativt tillvägagångssätt och erfarna lärare, nyckeln till framgångsrik språkinlärning.
 • Moderna faciliteter: Nyrenoverad byggnad, fräsch inredning och multimedia-klassrum.
 • Aktiviteter, kulturella event och utbyten varje vecka för möjlighet att interagera med lokalbefolkningen, och träffa andra studenter på skolan.

Skolans vision är att mixa upplevelser och utbildning för att du som student ska få den bästa möjliga studieupplevelsen. Expanish är en av Argentinas finaste och största språkskolor, smakfullt renoverad i modern stil med historiska inslag som ger ett positivt intryck så snart du kliver in på skolan. Du möts av ett proffsigt team och välutbildade lärare som ser till att du får en bra start på din språkkurs och snabbt kommer in i studiemiljön. Förutom 13 ljusa och fullt utrustade klassrum har Expanish bland annat en student lounge, espressomaskin, datorer och WiFi i hela byggnaden. Skolan erbjuder alla de moderna hjälpmedel som behövs för att kunna ge dig som kursdeltagare bästa möjliga hjälp i din inlärning.

Expanish är belägen i området Palermo, ett mycket populärt område för studenter att bo och studera i. Området är fyllt av de bästa restaurangerna och barerna. Ett kvarter bort finns tunnelbanan och ytterligare några kvarter bort finns gott om grönområden.

Expanish är en bra skola vare sig du vill utveckla dina framtida karriärmöjligheter, ge mervärde till aktuell utbildning, eller för dig som helt enkelt gillar att träffa nya människor och uppleva en annan kultur. Välutbildade lärare och små grupper är ett stort plus, allt paketerat i en toppmodern skola!

Buenos Aires

Dansa en glödande tango på kullerstenstorgen i staden där tangon föddes, upplev den dramatiska naturen i omgivningen runt omkring, inspireras av husens regnbågsfärger i stadsdelen Boca och diskutera politik och fotboll med de gästvänliga argentinarna. Buenos Aires är en färgstark, cosmopolisk och levande stad som lockar turister från hela världen. Som den sanna storstad Buenos Aires är finns det alltid något att se och göra! Besök museer, caféer och marknader, spana in den fascinerande arkitekturen, se en fotbollsmatch, ta in alla smaker som finns att tillgå i stadens myller (kött i olika former är en Argentinsk delikatess), upplev det vibrerande nattlivet och missa inte att söka dig utanför staden för att uppleva fantastiska stränder. Med största säkerhet upptäcker du dina egna guldkorn i denna fantastiska stad!

Fritid

Det finns alltid något roligt att hitta på i Buenos Aires! Skolan har ett aktivitetsprogram där det varje vecka erbjuds minst tre aktiviteter utan extra kostnad. Ytterligare aktiviteter erbjuds mot mindre kostnad. Aktiviteter erbjuds både under veckodagar och helger, och är frivilliga. Alla aktiviteter som skolan arrangerar ger dig som student, inte bara tillfället att göra något kul, utan också en möjligheten att få öva på din spanska utanför klassrummet. Några exempel på aktiviteter är provsmakning och/eller tillagning av olika argentinska specialiteter, tango- eller salsalektioner, besök till ranch utanför stan, cykelturer, grupputflykter till närbelägna områden och orter, m.m.

Kurser

Språkkurs i spanska

Lektioner per vecka: 20, 30

Lär dig spanska i en grupp med i genomsnitt fem andra studenter. I dessa grupper får du som student möjlighet att få bra och mycket kontakt med läraren i en avslappnad miljö. Du kan välja att läsa 20 eller 30 lektioner per vecka beroende på hur intensivt du vill studera.

Lektionerna hålls antingen på för- eller eftermiddagen. Målet är att lära sig språket på de fyra viktigaste områderna: läsa, skriva, lyssna och prata.

Fokus ligger på att snabbt lära sig uttryck och fraser och varje dag ställs du inför nya situationer du skall lära dig att tackla på bästa sätt språkmässigt. På nybörjarnivå kommer du lära dig mycket vokabulär som tex att lära dig räkna, hälsningsfraser och annat som kan vara användbart i din vardag. Vad gäller grammatik är mycket fokus på presens, nutid.

Lektionerna startar vanligen 9.00, måndag-fredag.

Privatlektioner

Lektioner per vecka: 2-30

Här skräddarsyr lärararna ett språkprogram som ska passa just dig för att möta dina behov och mål som bäst. Du som student har här möjlighet att bestämma schemaupplägget utifrån dina önskemål. Med denna privatkurs kommer du som student att utvecklas fort inom det spanska språket.

Tillägg privatlektioner och kultur

Lektioner per vecka: 20+4/10

Här kan du välja att kombinera dina grupplektioner med privatlektioner alternativt kulturella aktiviteter. Du kan välja att lägga till antingen 4 eller 10 privata/kulturella lektioner per vecka.

Det är en bra kombination med grupp- och privatlektioner eftersom den tillåter studenten att ta tillfället i akt att få feedback på sina färdigheter under veckan individuellt.

Kulturaktiviteter ger dig som student möjlighet att upptäcka Argentinas kultur genom att studera konst, litteratur, historia, traditioner och religion.

CSN-Special: Språkkurs + Boende

Lektioner per vecka: 20, 30

När du bokar detta paket så kan du välja att ta 20 eller 30 lektioner per vecka, det ingår här också boende i delad lägenhet, enkelrum. Ett bra paketpris för dig som söker studiemedel och ska stanna 13 veckor eller mera.

Work & Volunteer

Här har du möjlighet att lära dig det spanska språket samtidigt som du gör något bra för landet. Du kan välja att jobba med att lära ut engelska, med barn, äldre eller miljön. Kontakta gärna oss för mera information om upplägg och kostnader.

DELE-examen

Här har du möjlighet att förbereda dig inför en officiell språkexamen i spanska. Kontakta oss för mer information.

Boende

Värdfamilj

Skolan väljer noga ut en värdfamilj som mer än gärna välkomnar dig under din vistelse i Buenos Aires. Att bo i värdfamilj ger en stor inblick i kulturen och det dagliga livet i staden. Med en värdfamilj ges även en trygghet då familjen gärna hjälper dig att komma till rätta i staden. Alla värdfamiljer bor i stadens bästa stadsdelar och alltid inom 40 minuter från skolan, många av dem mycket närmare. Buenos Aires är en stor stad, så det är vanligt för studenter att ta kollektivtrafik (tunnelbana eller buss) för att komma till skolan varje dag, precis som lokalbefolkningen. Wifi finns hos alla värdfamiljer.

Önskar du eget badrum går det att få på förfrågan mot extra kostnad.

Delad lägenhet med lokal värd

I en delad lägenhet kan du välja att bo i antingen enkel- eller dubbelrum (dubbelrum finns endast tillgängligt om ni är två personer som reser tillsammans). Inga måltider är inkluderat men kök finns såklart i lägenheten så du kan laga egna måltider. I lägenheten, eller i direkt anknytning till den, bor även hyresvärden. Ibland hyr personen ut endast ut ett extra rum till en student eller till flera. Lägenheterna ligger i olika områden på ca 30-40 minuters avstånd från skolan. Fördelen med detta boende är att du dels bor självständigt men ändå får en bra kontakt med en spansk värd som välkomnar dig till sitt hem och som du får språkligt utbyte av.

Privat lägenhet

Skolan har även samarbete med lokala mäklare som de hyr in privata lägenheter (studios) av. Det är ett bra alternativ för dig som vill bo självständigt utan andra boendegäster. Du som student får själv välja hur stort du vill bo, vilket läge, och vad du vill ha för utrustning i lägenheten, skolan brukar ofta hitta något som passar just dina önskemål.

Priser & Datum 2023

Kurspriser (specialpriser från 13 veckor!)
20 lektioner per vecka
1 vecka: 3 410
2 veckor: 4 950
3 veckor: 7 130
4 veckor: 9 200
8 veckor: 17 240
12 veckor: 23 440
13 veckor: 21 990
16 veckor:
27 000
20 veckor: 33 320
24 veckor: 37 240
32 veckor: 51 070
Extra vecka 1-12v: 2 170
Extra vecka fr 13v: 1 580
30 lektioner per vecka
1 vecka: 4 170
2 veckor: 6 300
3 veckor: 9 430
4 veckor: 12 390
8 veckor: 21 150
Extra vecka 1-11v: 2 930
Tillägg privatlektioner/kultur
4 lektioner: 2 460
Privatlektioner
10 lektioner: 3 990
20 lektioner: 7 080
Praktik/Internship
Internship, placeringsavgift: 6 370
Språkkurs + Delad lägenhet
13 veckor: 48 640
16 veckor: 59 800
20 veckor: 74 320
Information om studiemedel
Du måste boka minst 13 veckors språkkurs för att kunna ansöka om studiemedel från CSN. Du kan söka studiemedel för en språkkurs med start tidigast 1 juli det år du fyller 20 år.

Boende

Pris per vecka
Värdfamilj med halvpension
Enkelrum: 3 070
Dubbelrum: 2 900
Delad lägenhet
Enkelrum: 2 050
Privat lägenhet
1-3 veckor: 4 110
4 veckor+: 3 300

Kursstarter 2024

Kursstarter
Nybörjare: varje måndag
För dig med förkunskaper: varje måndag
Praktik/internship kontakta oss för information

Lovdagar 2024

Lovdagar
Enskilda lovdagar: 1/1, 12/2, 13/2, 29/3, 2/4, 1/5, 20/5, 20/6, 9/7, 20/11, 25/12.

Deltagarkommentarer

Emelie 37 år, 13 veckor

Om du funderar på att åka på en språkresa till Argentina, bara åk! Skolan i sin helhet är väldigt mysig, lärarna är väldigt trevliga och många bra studenter mötte man från alla världens hörn. Study, tango, eat, sleep and repeat!

Fråga vår studievägledare Henrik!

018-551020
Beställ info/Ställ en fråga

Studentberättelser

Bara hos oss

Personlig studievägledning
Studiemedelshjälp

Inga pålägg & Gratis hjälp
Lägsta Prisgaranti

Språkresor och Utlandsstudier
Svenskt & grundat 1982