Träffa oss här

Vi finns på de största studentmässorna i Sverige, ute på skolor och online. Om du istället vill möta oss i lugn och ro, är du alltid välkommen att komma till vårt kontor och träffa någon av våra studievägledare.

Besök oss på våra mässor!

Under året kommer du kunna träffa oss på flera studentmässor. Här nedan finner du info om var och vilka dagar vi kommer att dyka upp i närheten av dig.

Har du inte möjlighet att besöka oss vid något av mässtillfällena så går det självklart bra att boka in ett personligt möte online, eller fysiskt på plats med en av våra studievägledare på vårt kontor i Uppsala. Ring oss på 018-55 10 20, eller skicka ett mail till oss på info@eduplanet.se så hjälper vi dig gärna.

23-24 november 2023

Utbildning och Framtids-mässan i Göteborg

Så kul att återigen återse Göteborg på denna utbildningsmässa. Så här hittar du till Svenska Mässan! Kom förbi vår monter och prata utlandsstudier med oss. Varje mässdag kl 12.30 kommer vi att ha Medicin-seminarier där du kan få information om  hur det är att studera till läkare, tandläkare och veterinär utomlands.

29-30 november 2023

SACO Studentmässa i Stockholm, på Kistamässan

EduPlanets team finns på plats på Sveriges största student- och utbildningsmässa som numera arrangeras på Kistamässan. Så här hittar du hit! Kom förbi vår monter och prata utlandsstudier med oss. Vi kommer även ha Medicin-seminarier under dessa dagar där du kan få information om  hur det är att studera till läkare, tandläkare och veterinär utomlands.

6 december 2023

SACO Studentmässa i Malmö

Vi kommer också att vara på SACO:s fysiska utbildningsmässa i Malmö. Så här hittar du hit! Kom förbi vår monter och prata utlandsstudier med oss. Även på denna mässa kommer vi att ha medicin-seminarier, där du kan få information om  hur det är att studera till läkare, tandläkare och veterinär utomlands.

Onsdag 24 januari 2024

Vår egen mässa i Stockholm för att studera till läkare, tandläkare och veterinär utomlands

För nionde året anordnar vi EduPlanets egen Utlandsstudiemässa för Medicinstudier!

Vi håller till på ABF-huset på Sveavägen 41 i Stockholm mellan kl 17.00-20.00 onsdagen 24/1 2024. På mässan kan träffa och ställa dina frågor till oss på EduPlanet, våra studenter och representanter från utvalda universitet.

EduPlanets Utlandsstudiemässa riktar sig till dig som är intresserad av att studera utomlands till:

  • Läkare
  • Tandläkare 
  • Veterinär
  • PreMed

På plats finner du våra populäraste universitet.

Läs mer om mässan här.

———–

Här är vi

Jonas

Studierådgivare

jonas@eduplanet.se

Clara

Studierådgivare

clara@eduplanet.se

Johanna

Johanna

Studierådgivare

johanna@eduplanet.se

Johan

Kontors- & personalchef

johan@eduplanet.se

Linnéa

Studierådgivare

linnea@eduplanet.se

Henrik

Ekonomi- & marknadschef

henrik@eduplanet.se

Dr Esther

PreMed - ansvarig & huvudlärare

esther@eduplanet.se

Bara med oss:

Gratis ansökningshjälp
Vi engagerar oss

Personlig rådgivning
Studiemedelshjälp

Antagnings bedömning
Sedan 1982