-->

Webinars med EduPlanet

Webinar - ett seminarium online

Under året håller vi regelbundet seminarier på nätet - webinars! Passa på att prata med oss direkt och få svar på alla dina frågor. Föredragen är oftast någon timma långa, och du har möjlighet att både chatta med oss och andra deltagare under hela seminariet. I dagsläget håller vi webinarier om medicinstudier, musikutbildningar, språkresor, businesstudier, och utbildningar i USA.

Hur funkar det?

Det är enkelt, och du behöver inte ladda ner något! Du kan delta både via mobilen och datorn i din webbläsare eller en app. Du måste inte ha en mikrofon eller webbcam för att delta, men det rekommenderas. Du får en inbjudan om önskat webinar via e-post av oss som innehåller en länk till webinaret. Du kan klicka på länken och logga in ca 30 minuter innan webinariet startar. Lätt som en plätt!

Planerade webinars

Läkare & Tandläkare

Vill du läsa till läkare eller tandläkare? Klicka på länken nedan för att be att få en inbjudan till nästa webinar. Vi försöker hålla webinars om medicinstudier utomlands varannan torsdag kl 17.00 och tar då upp de flesta aspekter av att söka till och studera på våra medicinska universitet. Ofta har vi någon av våra studenter som är ute i världen och har studerat medicin ett par år som gästföreläsare. Du kan också mejla på länk för att få inspelade webinars med gäststudenter och höra hur de tycker att det är på våra universitet.
medicin@eduplanet.se

Musik & Performance

Sugen på en karriär i musikindustrin? Mark Bounds har hela sitt liv jobbat åt skivbolag med att hjälpa nya artister etablera sig. I webinarserien "Get ready for the musik industry" förklarar han vad som krävs för att etablera dig. Nytt webinar annonseras snart!

Språkresor

Fräscha upp dina gamla kunskaper, eller lär dig ett helt nytt språk! Under våren kommer vi hålla i webinarier om språkresor. Vi kommer prata brett om språkresor till bland annat England, Italien, Spanien och Frankrike samt om hur det fungerar att åka på en språkkurs. Nytt webinar annonseras snart!

Studera i USA

Ta chansen och plugga i USA! På våra USA-webinarium kan du få en samlad bild av hur det funkar. Du kommer att få lära dig vad som skiljer mellan universitet, college och community college. Vi går igenom skillnaderna mellan de skolor vi erbjuder, vad våra studenter tycker, hur studenter bor och vad man gör på fritiden. Vi går även kortfattat igenom hur det funkar med studiemedel från CSN och hur det går till att ordna visum. Nytt webinar annonseras snart!

Ekonomi & Business

Konkurrenskraftiga utbildningar världen över Är du intresserad av att veta mer om hur det fungerar att studera ekonomi utomlands är det mycket bra att delta i ett webinar. Där får du en föreläsning om de skolor vi samarbetar med och allt runt ansökning mm. Under föreläsningen är du välkommen att ställa frågor antingen i tal eller skrift i chatten som är integrerad med webinariet. Nytt webinar annonseras snart!

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

 
 

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala