Språkresor

Språkresor till Australien

Det stora landet ”down under” lockar med både en avslappnad och äventyrlig livsstil. Vi erbjuder språkkurser i såväl kända storstäder såväl som en liten undangömd pärla.

Våra kursorter i Australien

Språkresa till Brisbane

Huvudstaden i ”The Sunshine State” Queensland. Australiens tredje största stad men charmig och genuin atmosfär och en mycket omtyckt stad. Sandstrand mitt i stan bland skyskrapor och parker.

Språkresa till Noosa

En av Australiens mysigaste orter och en riktig pärla belägen i sydöstra Queensland längs med Sunshine Coast. Bred och välstädad strand och har du tur så får du se både koala och delfin i ortens lilla nationalpark.

Språkresa till Perth

Västkustens enda storstad Perth är en unik, sofistikerad och modern stad som brukar kallas för världens mest isolerade storstad. Staden ligger naturskönt vid Swan River och har flera fina ständer på kort avstånd från den promenadvänliga stadskärnan.

Språkresa till Sydney

En av världens vackraste städer med hög livskvalitet och internationell atmosfär. Här rör du dig lätt mellan fantastiska vita stränder, turkost vatten, surfing och den vibrerande storstadspulsen. Läs mer om kursorten >>

Fråga oss

Studentberättelser

Vi hjälper dig med:

Studierådgivning
Info om skola och kursort

 

Boende
Visum

Försäkring
Studiemedel/CSN