Språkresor

Språkresor till Japan

Japan är ett fascinerande land där gamla traditioner blandas med modern teknologi och unik popkultur. Vill du prova på den japanska livsstilen och utforska kulturen närmare är en språkresa hit perfekt!

Våra japanska kursorter

Språkresor till Fukuoka

Välkommen till miljonstaden Fukuoka belägen på ön Kyushu. Staden har vid flertalet tillfällen blivit framröstad som en av Japans mest populära städer. Detta mycket på grund av stadens karaktär som är en skön blandning av citypuls och strandliv – det bästa av två världar!

Språkresor till Kobe

Kobe är en miljonstad och Japans 6:e största stad. Den räknas som en av de snabbast växande i landet. Kobe anses som en av de mest attraktiva städerna i Japan beläget vid havet. Nytt blandas med gammalt, vilket ger en levande känsla och lockar många kryssningsbåtar hit.

Språkresor till Kyoto

Drygt 1,5 miljoner kallar staden Kyoto på huvudön Honshu för sin hemstad. Kyoto var japans gamla huvudstad fram till år 1868 då Tokyo blev stadens nya huvudstad. Upplev en härlig mix av gammalt och nytt!

Språkresor till Nagano

Nagano är en stad lokaliserad i centrala Japan och omges av 3000 meter höga berg och har i och med detta fått smeknamnet ”The Roof of Japan”.

Språkresor till Tokyo

Ordning och reda, modemedvetna människor och en extrem, högteknologisk modernitet är karaktäristiska benämningar för Japans huvudstad. Välkommen till en stad som du sent ska glömma!

Studentberättelser

Vi hjälper dig med:

Studierådgivning
Info om skola och kursort
Boende

Stipendier
Förberedande språkkurs
Ansökan

Visum
Försäkring
Studiemedel/CSN