Språkresor

Språkresor till Tyskland

Tyskland är populärt att resa till bland oss svenskar. Restiden från Sverige är kort men tillräcklig för att bjuda på trevligt miljöombyte och fina upplevelser.

Studera ett av Europas mest inflytelserika språk med EduPlanet!

Våra tyska kursorter

Språkresor till Augsburg

Välkommen Augsburg! En charmig studentstad med ca 290 000 invånare, inte långt från Münchens stressade storstadsliv. Runt omkring staden finner du porlande fontäner, ett charmigt café- och uteliv samt ungdomar som samlas i parkerna för att spela fotboll.

Språkresor till Berlin

Med Europas mest nyskapande kulturutbud, en blodisande historia och shopping i världsklass fortsätter Berlin att fascinera sina besökare. Denna pulserande storstad har något att erbjuda för alla smaker och passar därför perfekt för språkresor och om du vill lära dig mer tyska. Läs mer om staden >

Språkresor till Frankfurt

Frankfurt fascinerar besökare från hela världen med sin, för européer, tämligen ovanliga skyline förgylld av Manhattan-inspirerade skyskrapor, däribland den högsta, Commerzbank. Staden är en av huvudorterna i storstadsområdet Rhen-Main och har 4 miljoner invånare.

Språkresor till Hamburg

Hansastaden Hamburg erbjuder en härlig variation av gammalt och nytt. Med skolans strategiska läge har du nära till det mesta som är värt att se och göra i Hamburg.

Språkresor till Köln

Staden Köln är en av de äldsta storstäderna i Tyskland, med en mer än 2 000-årig historia finns det mycket att upptäcka i staden och det finns ständigt nya sevärdheter och attraktioner att bekanta sig med.

Språkresor till Lindau

Välkommen till den charmiga sydtyska staden Lindau. En destination som bjuder på natur, kultur och ett härligt julfirande!

Språkresor till München

Oktoberfest, lederhosen och blåsinstrument är alla givna komponenter i denna traditionella tyska stad som även är huvudstaden i Bayern. München är Tysklands tredje största stad och oerhört populär bland tyskarna själva.

Språkresor till Münster

Münster ligger i nordvästra Tyskland och av stadens 280 000 invånare är 60 000 studenter. I stadskärnan råder en medeltidskänsla och alla nya byggnader har anpassats till den gamla arkitekturen.

Språkresor till Tübingen

Varje år lockas mer än 25 000 studenter till lilla pittoreska sydtyska Tübingen. Det gamla universitetet från 1400-talet har utvecklats till ett av de förnämsta i landet.

Studentberättelser

Vi hjälper dig med:

Studierådgivning
Info om skola och kursort
Boende

Stipendier
Förberedande språkkurs
Ansökan

Visum
Försäkring
Studiemedel/CSN