-->

Studera utomlands

EduPlanets PreMed
 • Distans

EduPlanets PreMed

 • Lågt pris & 95 % antagna
 • Studera hemifrån Online
 • Aktiva lektioner i realtid med klass
 • Spelas in för repetition 
Om din dröm är att bli tandläkare, läkare eller veterinär, men har svårt att komma in har du här din chans, ansökan via antagningsprov! Antagningsproven är svåra att klara utan förberedelser, men vår PreMed-kurs förbereder dig för just medicinuniversitetens antagningsprov. Vi garanterar att om du inte blir antagen så får du gå vår PreMed-kurs kostnadsfritt en gång till! Det är dock stor sannolikhet att du blir antagen om du går vår kurs då mer än 95 % av våra deltagare klarar våra universitets antagningsprov på första försöket! 

Unikt koncept - undervisning i realtid online med klass
På vår världsledande PreMed-kurs sitter du uppkopplad via datorn med din lärare och klass online. All undervisning är på engelska och följer en tydlig kursplan. Du väljer själv var du vill vara så länge du kan delta ostört, tex hemifrån eller från annan plats. Lätt och tillgängligt! Dina klasskamrater kommer från hela Sverige och andra länder. Alla lektioner spelas dessutom in, vilket du som kursdeltagare har tillgång till online 24h 7 i 6 månader - guld värt för repetition. Ingen annan PreMed-kurs har detta eller till ett så lågt pris!   

Ansökan till medicinuniversitet via antagningsprov
PreMed-kursen är alltså till för dig som vill studera utomlands till läkare, tandläkare eller veterinär och ansöka via antagningsprov. Den är gjord för att förbereda dig för att klara medicinuniversitetens antagningsprov, vilket alltså 95% av våra studenter hittills klarat på första försöket! Efter kursens slut har du möjlighet att välja göra antagningstest till det medicinuniversitet som passar dina förutsättningar bäst inom ditt område. Vi är representant för några av de bästa medicinuniversiteten i Europa och guidar dig till det mest lämpade för dig. Vi har även medicinuniversitet som har antagning via betyg, läs mer om alla våra medicinuniversitet här. Här nedan är de medicinuniversitet vi samarbetar med som har antagningsprov och som vi rekommenderar:


Testa våra demolektioner - helt gratis

Du får gärna gratis demo-lektioner i kemi för att ge dig en chans att prova på våra lektioner och se hur vår PreMed fungerar. Mejla oss om du vill få en inbjudan till en demo-lektion!

 


Vår lärare - en av Sveriges mest erfarna

Vår lärare Dr Esther Yeheskieli är en av Sveriges mest erfarna och kunniga PreMed-lärare. Hon är docent och utbildad lärare bl a arbetat som lärare på Karolinska Institutet. Hennes specialitet är inom organic och bioorganic chemistry och har mycket lång erfarenhet av forskning med mer än 60 vetenskapliga artiklar publicerade. Esther har mer än 30 års erfarehet av undervisning inom områden såsom kemi, fysik, biologi och människans biologi, vilket är väsentliga delar i PreMed-kurserna. Inte minst är hon också väldigt omtyckt och uppskattad som lärare! Förutom engelska talar hon också svenska, arabiska, tyska, holländska och hebreiska.

Virtual Classroom

Virtual Classroom är en av de modernaste undervisningsformerna med teknik för att ge dig samma dynamiska upplevelse som i ett traditionellt klassrum. Skillnaden mot traditionell kurs är att du inte måste befinna dig på plats fysiskt i samma lokal som läraren och dina klasskamrater. All undervisning och lärarkontakt sker online och via telefon och mail. Du kan sitta hemma eller befinna dig på annan valfri plats och delta i undervisningen aktivt via din dator. Detta gör det möjligt för alla som vill gå en kurs utan att behöva flytta till en specfik kursort där kursen ges, vilket gör att detta för de allra flesta är ett mycket billigare alternativ. Stämningen och sammanhållningen med klasskamraterna brukar bli hög och väldigt givande. Det krävs inte heller några avancerade eller andra tekniska hjälpmedel än en fungerande dator med uppkoppling. Vi hjälper dig med att komma igång!

Bara med oss

 • Onlinekurs i realtid
 • Lektionerna spelas in
 • Konstant läraruppföljning
 • Studera hemifrån
 • Gratis ansökningshjälp
 • Medicinwebinars

Skolfakta

 • Ämne: Medicin, Veterinär, PreMed
 • Kurstyper: Läkare, Tandläkare, Veterinär, Sjukgymnast, Sjuksköterska, Biology, Mathematics, Chemistry , PreMed
 • Kurser:
  PreMed på distans
 • Antagning: Inga förkunskaper
 • E-learning: Ja
 • Land: Online
 • Stad: Online

Kurstyper

Läkare, Tandläkare, Veterinär, Sjukgymnast, Sjuksköterska, Biology, Mathematics, Chemistry , PreMed

VARFÖR SPRÅKPUNKTEN?


Bildgalleri

View the embedded image gallery online at:
https://www.eduplanet.se/eduplanets-premed#sigProIdaa3ebedab2

VAD TYCKER STUDENTERNA?

Vi hittade 10 utbildningar

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

 
 

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala