-->

Studera utomlands

Studera medicin på Cypern

Plugga till läkare i solsäkra Cypern!

St Georges University of London i samarbete med University of Nicosias medicinska fakultet erbjuder förutom toppmoderna lokaler och den senaste utrustningen två olika program för läkare, en vanlig 6-årig och en 4-årig för de som har en akademisk examen sedan tidigare. Den senare drivs i samarbete med det prestigefyllda St George's University of London.

Framför allt på den 4-åriga utbildningen använder de sig i hög grad av PBL (ProblemBaserat Lärande) som undervisningsmetod, något vi har märkt brukar uppskattas av de studenter som väljer att läsa till läkare utomlands.

För att bli antagen genom betyg krävs relativt hög betygsnivå, minst B i biologi och ett annat ämne av matte, fysik och kemi. Universitetet kräver också ett separat test i engelska (tex IELTS) med bra resultat. Det är relativt hög studieavgift, men levnadskostnaden är mycket lägre än i Sverige.

Håll utkik på vår sida framöver för mer information om University of Nicosia!

Du kan också höra av dig till oss på medicin@eduplanet.se om du vill veta mer redan nu.

1970 Senast ändrad tisdag, 09 januari 2018 12:48

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

 
 

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala