Sprakresor

London, England

Språkresa för ungdomar till Brighton på St Giles International

Allt inkluderat Passar självständiga ungdomar Pålitlig kursarrangör Boende i residens Försäkring ingår

Skolinfo:

 • Ej Studiestöd/CSN
 • Aktivitetsprogram
 • Kafeteria
 • Internet Wifi

St Giles International är en trygg kursarrangör som har lång erfarenhet av att anordna språkkurser för ungdomar. Deras språkkurs i kuststaden Brighton passar utmärkt för den som söker ett tryggt alternativ med det mesta inkluderat men som också erbjuder ungdomarna lite mer frihet och utrymme till eget ansvar.

St Giles ungdomskurser erbjuder ungdomar från hela världen ett pedagogiskt och roligt program i en säker och stimulerande miljö. Intressanta engelskalektioner under ledning av kvalificerade lärare kombineras med lärorika och roliga aktiviteter och utflykter. St Giles har lång erfarenhet av att arrangera engelskakurser och är en pålitlig organisation som vi på EduPlanet haft glädjen av att samarbeta med länge.

Ungdomskursen i Brighton skiljer sig lite från St Giles andra ungdomsdestinationer på så sätt att ungdomarna hanteras lite mer som ”vuxna” och många av aktiviteterna genomförs ute, på stan eller i närområdet.

Kursen inkluderar tryggt boende i residens som är beläget vid University of Brighton’s campus Varley Park, nära fantastiska nationalparken South Downs. Till lektionerna och aktiviteterna i centrala Brighton tar man sig med buss tillsammans med personal från St Giles (ca 30 min). Du tillbringar normalt hela dagen med att delta i lektioner och roliga aktiviteter i centrum för att sedan åka tillbaka till residenset efter middagen.

Kursdeltagarna bor i residens tillsammans med andra ungdomar på kursen, i enkelrum (eget sovrum) . I residenset finns gemensamma ytor och det finns ett badrum för var tredje kursdeltagare. Boendet ligger i ett inhägnat område vilket gör det extra säkert.

En språkresa till St Giles Brighton är ett avslappnat, roligt och tryggt alternativ för ansvarsfulla ungdomar som vill förbättra sin engelska, delta i aktiviteter och träffa vänner från andra delar av världen. St Giles högkvalificerade lärare kommer att leverera en välstrukturerad kursplan med fokus på språkutveckling, projektarbete och kommunikativ kompetens.

Språkkursen för ungdomar har en maxkapacitet på 65 deltagare i åldrarna 13-17 år. St Giles försöker alltid separera de yngre deltagarna från äldre under både lektioner och aktiviteter, så att man får umgås med ungdomar i sin egen åldersgrupp. De flesta som åker med oss är mellan 15-17 år.

Frukost serveras kl 8 på Varley campus där boendet ligger. Lunch och middag äter man tillsammans ute på stan. Under heldagsutflykter erbjuds dock matsäck eller lunchkuponger istället.

Brighton

Brighton är en av Englands mest kända badorter, full av historia och kultur, med ett pulserande centrum. Att vara inom räckhåll från centrala London gör det till ett perfekt ställe att studera engelska och utforska den brittiska livsstilen.

Fritid

Ett eftermiddags- och kvällsprogram med lärorika och roliga aktiviteter ingår såväl som lite tid till att bara ta det lugnt eller umgås med nyfunna vänner. På schemat finns en rad aktiviteter varje vecka såsom BBQ på stranden, matlagning på lokal restaurang, frågesport, disco, dans och dramalektioner, keramikmålning, vattensport och annat för att man ska träna sin engelska, ha kul och lära känna varandra.

I priset ingår minst två heldagsutflykter och tre halvdagsutflykter per vecka, med tid för shopping och sevärdheter.

Programmet med aktiviteter och utflykter är utformat för att passa åldersmässigt och för att hjälpa ungdomarna att få nya vänner, träna på sin engelska och ha kul från den allra första dagen på kursen!

Exempel på utflykter: Royal Pavillion, Brighton Marina, Brighton FC Stadium Tour, Cambridge, London, The Making of Harry potter & Warner Brothers Studio Tour, Brighton Escape Rooms, Eastbourne, Windsor.

Här kan du se exempel på schema >>

Kurser

Ungdomskurs i engelska

St Giles ungdomskurs i Brighton är öppen för deltagare i åldern 13-17 år.

St Giles lärarteam är kvalificerade och har alla ett engagemang för att ge alla ungdomar en positiv upplevelse och minnen för livet. I kursen följer de professionella lärarna en omfattande temabaserad kursplan med fokus på språkutveckling och kommunikativ kompetens. De ger det engelska språket liv genom ett levande och praktiskt förhållningssätt. Förutom traditionell språkträning inkluderar lektionerna projektarbeten, spel och användning av St Giles Internationals breda utbud av moderna engelska språkundervisningsresurser. Lektionerna kommer också att innehålla förberedelser för utflykter och aktiviteter för att hjälpa till att fortsätta lärandet utanför klassrummet.

Det ingår 20 lektioner á 50 min per vecka – man brukar ha lektioner mellan ca 09.30-13.30 fem dagar per vecka. Varje grupp består av max 15 elever.

Det ingår minst två heldagsutflykter och tre halvdagsutflykter per vecka. Det finns även möjlighet till fri tid två eftermiddagar per vecka.

Kursen avslutas med en ”awards ceremony” där alla ungdomar som deltagit får ett kursintyg och fullständig rapport.

Kurslängd: 1, 2, 3 eller 4 veckor.

I ungdomskursen ingår:

 • Test av språknivå
 • 20 lektioner (16,7 timmar) per vecka
 • Kurslitteratur
 • Boende i residens, enkelrum (eget rum)
 • Helpension (21 varierade måltider per vecka)*
 • Aktiviteter och utflykter
 • St Giles försäkring (extra trygghet vid tex akut sjukdom, inställt flyg etc)
 • Kursdiplom efter avslutad kurs
 • Personal på plats dygnet runt
 • Skolans nödnummer dygnet runt för elever och föräldrar
 • *Meddela oss om du är i behov av specialkost

Boende

Residens

Kursen inkluderar tryggt boende i residens som är beläget vid University of Brighton’s campus Varley Park, nära fantastiska nationalparken South Downs. Till lektionerna och aktiviteterna i centrala Brighton tar man sig med buss tillsammans med personal från St Giles. Du tillbringar normalt hela dagen med att delta i lektioner och roliga aktiviteter i centrum för att sedan åka tillbaka till residenset efter middagen.

Boendet är noga utvalt av St Giles personal för att säkerställa att alla ungdomar ska känna sig bekväma och nöjda med sin vistelse. Residenset är modernt och säkert och skolans team finns hela tiden på plats – dygnet runt. Här finns 60 bäddar, gemensamma sällskapsytor och badrum. Tillgång till internet på rummet. Handdukar ingår ej.

Priser & Datum 2024

Kurspriser
Ungdomskurs i engelska
1 vecka, paketpris: 14 440
2 veckor, paketpris:: 27 080
3 veckor, paketpris: 40 520
Vad ingår i priset?
Språktest, 20 lektioner á 50 min per vecka, boende i enkelrum, utflykter, eftermiddags- och kvällsaktiviteter, helpension, kursmaterial, försäkring, slutcertifikat, ledare tillhands dygnet runt.
Transfer Meet & Greet
Gatwick
Enkel väg: 690
Tur och retur: 1 380
Heathrow
Enkel väg, söndagar: 1 080
Vilka tider gäller för transfern?
Tre ungdomar delar en av skolan förbokad taxi. Ibland kan viss väntetid på flygplats förekomma för att vänta in fler ungdomar. Transfer avgår från flygplatsen Heathrow och Gatwick mellan 08.00-20.00 varje söndag. Resan tar ca 1 timme.

Kursstarter 2024

Kursstarter
Ungdomskurs i engelska:
Ankomstdagar, välj mellan: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8
Ankomstdag: söndagar
Hemresedag: söndagar
Ungdomskursen öppen 30/6-11/8

Resa hit

Transfer & Meet & Greet service

Vi är noga med att ankomsten till England och resan hem till Sverige ska kännas trygg! Vi rekommenderar att du bokar till skolans transfer. Det innebär att man som kursdeltagare möts upp i ankomsthallen på flygplatsen av en representant från St Giles med en skylt. De har blivit informerade på förhand om vilken tid man kommer och med vilken flight. De ser till att alla på ett säkert sätt tas emot och de följer med hela vägen till boendet.

Assistans för ensamresande barn:

Vissa flygbolag erbjuder en assistanstjänst för ensamresande barn där de tar hand om en under hela resan. Den är ofta obligatorisk för barn mellan 5-11 år men kan ibland bokas även för äldre barn och ungdomar. Servicen brukar innebära att flygbolaget ansvarar för att barnet blir följt ombord på flyget, blir introducerat för besättningen ombord och blir lämnat till dem som möter barnet på ankomstflygplatsen. Flygbolaget får veta namn och telefonnummer till den som möter på flygplatsen och den personen måste kunna uppvisa giltig legitimation med bild. Observera att denna information är generell, vi rekommenderar att ni själva kollar med aktuellt flygbolag vad som gäller.

Transfer från och till flygplatsen London Heathrow eller London Gatwick går att köpa till.

Deltagarkommentarer

Lara 17 år, 2 veckor

Brighton va en superhäftig stad med hur mycket som helst att hitta på och massvis med stilar och typer av människor. Väldigt internationell och inkluderande stad. Fina butiker, vackra parker och restauranger med god mat. Det mesta va ganska dyrt dock. Enkelt att ta sig till olika platser antingen till fots eller med buss.

Jag lärde mig mycket och fick utveckla och befästa min grundkunskaper samtidigt som jag utmanades och fick prova på att använda nya ord, uttryck och grammatik.

Fråga vår studievägledare Linnéa!

018-551020
Beställ info/Ställ en fråga

Studentberättelser

Bara hos oss

Personlig studievägledning
Studiemedelshjälp

Inga pålägg & Gratis hjälp
Lägsta Prisgaranti

Språkresor och Utlandsstudier
Svenskt & grundat 1982