Språkresor

Språkresor till Frankrike

Frankrike är ett klassiskt land för språkkurser. Det är något speciellt med den franska kulturen, språket och livet som lockar. En språkresa är ett perfekt sätt att fördjupa dig i alla delarna!

Våra franska kursorter

Språkresor till Antibes

Söder om Nice hittar vi denna mysiga och behagliga pärla, som lockar med stränder, bad och en blandning av gammalt och nytt. Läs mer om staden >>

Språkresor till Biarritz

Vacker och populär stad i Baskien som lockar med ett brett utbud av utomhusaktiviteter, inte minst vattensport. Läs mer om staden >>

Språkresor till Bordeaux

Till Bordeaux kommer livsnjutare från hela världen för att uppleva dess berömda vinkultur och många vingårdar men också den vackra stadskärnan och arkitekturen.

Språkresor till Cannes

Välbesökt stad längs Franska Rivieran, belägen mellan Nice och Saint Tropez. Känd för lyx & glamour, sol & bad och sin palmkantade strandpromenad.

Språkresor till La Rochelle

Trevlig stad med charmiga medeltida kvarter och en av Europas största marinor. Staden är den tredje mest besökta i hela Frankrike.

Språkresor till Lyon

Frankrikes näst största stad som ofta benämns som landets gastronomiska mecka! Trevlig studentstad med ett brett utbud av nöjen, kultur, shopping och högklassig fotboll.

Språkresor till Montpellier

Charmig och anrik universitetsstad längs Medelhavskusten med ett härligt myller och studentliv. En av våra absoluta favoriter för språkresor! Läs mer om staden >>

Språkresor till Nice

Storstaden Nice lockar miljontals turister varje år och bjuder på liv och rörelse, underbart klimat och turkosblått hav. Läs mer om kursorten >>

Språkresor till Paris

Paris är romantikens stad men är även känd som en av världens främsta modestäder och som ett mecka för gastronomi och kultur. En av våra mest populära destinationer för språkresor! Läs mer om staden >>

Språkresor till Rouen

Universitetsstad som en gång var den största och mest blomstrande medeltida staden i Europa. Något för den historieintressserade!

Språkresor till Royan

Lilla Royan är en populär bad- och tillflyktsort bland fransmännen själva tack vare sina långa stränder och många soltimmar.

Språkresor till Toulouse

En av Frankrikes främsta studentsstäder med en ung och sprudlande atmosfär där du kan komma lite närmare det ”riktiga” Frankrike!

Språkresor till Tours

Tours är känd som Frankrikes trädgård och är belägen mindre än en timme från Paris i den otroligt vackra Loiredalen.

Språkresor till Vichy

Avslappnad kurort som kännetecknas av vackra omgivningar och det genuint franska.

Studentberättelser

Vi hjälper dig med:

Studierådgivning
Info om skola och kursort
Boende

Stipendier
Förberedande språkkurs
Ansökan

Visum
Försäkring
Studiemedel/CSN