Språkresor

Språkresor till Spanien

Spanien är år efter år ett av våra favoritländer att resa till och har det mesta vi frusna nordbor vill ha. Det är EduPlanets mest populära land för språkresor, med många olika orter att välja mellan och kurser för alla åldrar och behov.

Språkresa till Spanien - våra kursorter

Språkresor till Alicante

Stad vid Medelhavet med skönt klimat året runt. Orten är bl a känd för sina fina stränder, strandpromenad, lättillgängliga stadskärna och sitt universitet. Läs mer om staden >>

Språkresor till Barcelona

En av de mest besökta städerna i Europa och Spaniens näst största stad. Här finns det mesta du kan önska när det kommer till kultur, shopping, sevärdheter, nattliv, arkitektur och fotboll. Dessutom finns en strand mitt i staden. Läs mer om staden >>

Språkresor till Benalmádena

Trevlig ort väster om Malaga dit kommunikationerna är goda. Tempot är lite lugnare och stranden är fin med en bilfri strandpromenad. Omkring Benalmádena finns ett stort utbud av utflyktsmål och aktiviteter. Läs mer om kursorten >>

Språkresor till Bilbao

Baskisk storstad känd för design och mat. Stadens många gågator gör det lätt för dig att strosa runt och upptäcka den livliga stadskärnan, alla lummiga parker och trevliga barer och restauranger.

Språkresor till Cadiz

En pärla i Spaniens sydvästra hörn som är ganska okänd för oss svenskar, men en av Spaniens allra äldsta och finaste städer med en av landets bästa stränder.

Språkresor till Granada

Universitetsstad som ligger vid foten av bergskedjan Sierra Nevada, känd för det moriska palatset Alhambra och sin avslappnade och härliga atmosfär där det bästa av landets arabiska arv är bevarat. Staden ligger nära skidåkning såväl som stränder.

Språkresor till Ibiza

Ibiza bjuder både på avkoppling och fart och fläkt. Den attraktiva ön kan erbjuda mycket mer än bara sitt trendiga nattliv. Här finns lugna badvikar med kristallklart vatten, vacker natur och mysiga städer och byar.

Språkresor till Las Palmas

Las Palmas bjuder på både storstadspuls och sol & bad. Här finns mysiga tapasrestauranger, bra shopping och den välkända sandstranden Las Canteras som ligger mitt i stan.

Språkresor till Madrid

Spaniens huvudstad är stor och livlig. Här finns Spaniens största kulturutbud, ett hett nattliv och den som är intresserad av shopping, dans eller mat blir inte besviken.

Språkresor till Malaga

Omtyckt och modern stad som vi gillar att återvända till och som genomgått en spektakulär förvandling senaste åren. Här råder högst livskvalitet i Spanien enligt en EU-studie och det finns ett enormt utbud av saker att se och göra. Det är även lätt att ta sig till andra delar av Costa del Sol. Läs mer om staden >>

Språkresor till Marbella

Solkustens mest exklusiva badort som lockar såväl kändisar, golfintresserade, turister, språkstudenter och nöjeslystna soldyrkare. Läs mer om staden >>

Språkresor till Murcia

En pärla för den som vill slippa de allra största turistströmmarna. Murcia bjuder på en genuin atmosfär, lägre levnadskostnader och regionen är en av de säkraste i Spanien. Stadens två universitet och 40 000 studenter sätter även prägel på staden.

Språkresor till Nerja

Mysig och promenadvänlig småstad som ligger mindre än en timme från Malaga. Här finns inga höghus men gott om vykortsvackra vyer, restauranger, barer och flera stränder inom gångavstånd. Läs mer om staden >>

Språkresor till Palma de Mallorca

Populär storstad som är lite mindre till storleken och som har något för de allra flesta. Kultur och sevärdheter kan kombineras med sol och bad. Det finns även ett stort utbud av trendiga restauranger och barer och fantastiskt bra shopping.

Språkresor till Salamanca

Salamanca kan vara Spaniens bästa studentstad med ett av Europas äldsta och mest prestigefyllda universitet och med över 50 000 studenter, spanska och internationella. Det sägs också att spanskan härstammar från regionen och att den renaste spanskan talas här än idag.

Språkresor till San Sebastian

Spektakulär baskisk kuststad som är känd som Spaniens (och världens) matmecka! Staden ligger nära Frankrikes gräns, är omgiven av grönskande berg och har en av de finaste citystränderna i Europa. Läs mer om kursorten >>

Språkresor till Sevilla

Andalusiens huvudstad är en vacker stad vars gator och torg sjuder av liv året runt. Staden har en stark spansk karaktär som trots sin storlek känns mysig och promenadvänlig. Sevilla är en älskad stad som är en av våra allra mest omtyckta studieorter.
Läs mer om kursorten >>

Språkresor till Tarifa

Spaniens vackra surfarparadis med milslånga stränder, orörd natur och möjlighet till äventyr och aktiviteter såsom till exempel ridning, fågelskådning men framför allt vattensport.

Språkresor till Teneriffa, Puerto de la Cruz

Genuin kanarisk stad på Teneriffas norra sida som anses vara öns charmigaste. Här väntar bland annat en trevlig gammal stadskärna, lavastränder, gott om trevliga uteserveringar och en av världens vackraste poolanläggningar.

Språkresor till Valencia

Spaniens tredje största stad där du kan kombinera språkstudier med sol, bad och kulturella upplevelser. Här samsas det ultramoderna med det gamla och charmiga och staden har gott om studenter. Staden är ren, välmående, säker och mer autentisk än många andra spanska städer. Läs mer om kursorten >>

Språkresor till Vejer de la Frontera

En av Spaniens vackraste städer och en dold liten pärla med ca 12 000 invånare. Här studerar du i en harmonisk och pittoresk miljö bland fina, vitkalkade hus (Pueblo Blanco) och mysiga, slingrande gränder.

Fråga oss om din språkresa till Spanien

Studentberättelser

Vi hjälper dig med:

Studierådgivning
Info om skola och kursort
Boende

Stipendier
Förberedande språkkurs
Ansökan

Visum
Försäkring
Studiemedel/CSN