-->

Studenter

Ni studenter är viktiga för oss. Därför har vi här samlat berättelser från våra studenter och de sociala medier där ni hittar oss. Gå gärna in och titta på våra Facebookgrupper eller få inspiration av härliga bilder och berättelser från studieupplevelser runt om i världen. Ni är också välkomna med inlägg, tips, bilder eller annat som inspirerar och visar på livet som student. Studerautomlands-bloggen kan du ta del av bland annat användbara visumguider, levande studentberättelser och våra egna resereportage från våra resor och studiebesök. Om du själv som student är intresserad av att bidra med din berättelse är du mer än välkommen att blogga eller instagramma åt oss!

Studerautomlands-bloggen

StuderautomlandsBloggen hittar du spännande artiklar och studentberättelser >>

Instagram

Följ oss på Instagram! Tagga dina resbilder med #eduplanet >>

Facebook

Hitta oss på Facebook och ta del av nyheter och erbjudanden >>

 

Våra studentbloggare

Johanna, Centre of English Studies, Dublin

>> mycupofirishtea.forme.se "I april börjar mitt livs hittills största äventyr, jag drar till Irland i två månader. Jag ska plugga engelska och bara ha det kul är det tänkt. Jag ska försöka blogga mig igenom min resa och jag har som mål att göra ett par "videobloggar" också!"

Lina, Riga Stradins University, Lettland

>> linasirag.forme.se "Jag heter Lina är 19 år gammal och började mina studier på läkarprogrammet i Riga våren 2016. I denna bloggen kommer jag skriva om livet som universitetsstudent i en av Europas huvudstäder och lite annat roligt."

Matilda, Santa Barbara City College, USA

>> nouw.com/annamatildas "Hej! Matilda heter jag, en 97a som vanligtvis glider runt i Norrköpingstrakterna men som just nu pluggar på Santa Barbara City College i Kalifornien. Har du några frågor eller om det är något du är extra nyfiken på är det bara att slänga iväg en kommentar. Kram!"

Sandra, Accord, Paris

>> eeemmme.blogg.se Emelie är elitgymnasten som låter livet ständigt ta henne till nya platser. Läs mer om en musikal-älskande norrländskans liv i vackra Paris här!

Terese, Riga Stradins University, Lettland

>> inriga.blogg.se Terese påbörjade sina medicinstudier på Riga Stradins University HT12. Följ hennes blogg "IN RIGA" där hon delar med sig av upplevelser från studierna och livet i Riga. Läsarna får gärna ställa frågor!

Josefine & Hugo, San José State University, USA

>> josefinochhugo.blogg.se Josefine & Hugo läste en Study Abroad-termin som del av sin ingenjörsutbildning i vid Linköpings universitet. Här kan du läsa om deras livs äventyr i hjärtat av soliga Kalifornien!

Ida, Riga Stradins University, Lettland

>> www.nouw.com/medicineinriga Ida började plugga i Riga hösten 2017 och topptrivdes på en gång. Läs om hennes väg till läkardrömmen!

Eduplanet startade redan 1982 och är idag ett av Sveriges största företag inom utlandsstudier. Här på vår hemsida kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare med rekommendationer och ansökningar.

 
 

TELEFON: 018-55 10 20    SKYPE: info_eduplanet    MEJL: info@eduplanet.se

BESÖK OSS: EduPlanet, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala

ÖPPETTIDER: Mån-tor 09.00-17.30, Fre: 09.00 - 16.00, helger stängt.

POSTADRESS: EduPlanet, Box 2097, 750 02 Uppsala